رهبر معظم انقلاب اسلامي، سال 88 را سال اصلاح الگوي مصرف ناميدند

حضرت آيت الله خامنه‌اي رهبر معظّم انقلاب اسلامي در پيامي به مناسبت آغاز سال نو، سال جديد را سالي مهم خواندند و با ابراز اميدواري درباره غلبه قدرت ايماني ملت ايران بر همه حوادث و تحولات اين سال، افزودند:با توجه به اهميت "حياتي و اساسيِ مصرف مدبرانه و عاقلانه منابع کشور"، سال جديد را در همه زمينه ها و امور، سال اصلاح الگوي مصرف مي‌دانم.

ايشان، نزديکي نوروز امسال را به ايام ولادت خاتم النبيين(ص) و امام جعفر صادق(ع)، باعث شرافت بيشتر عيد نوروز دانستند و با تبريک اين عيد سعيد به آحاد ملت عزيز ايران، هم ميهنان خارج از کشور و ملتهايي که نوروز را گرامي مي دارند، براي همگان سالي سرشار از نيکويي و سعادت آرزو کردند. رهبر انقلاب اسلامي سال 87 را سالي پُر ماجرا خواندند و با اشاره به حوادث مهم داخلي و خارجي اين سال خاطر نشان کردند: سال 87 با خبرهاي خوش هسته اي که اثبات کننده توانايي ملت ايران و دانشمندان متبحر اين سرزمين بود، آغاز شد و پرتاب ماهواره اميد، ايران را در اين سال در رديف چند کشور صاحب اين فناوري مهم قرار داد که اين پيشرفتهاي حقيقتاً شگفت آور، اَرج و اعتبار جديدي براي ملت ايران به همراه آورده است. حضرت آيت الله خامنه اي با اشاره به راه اندازي موقت و آزمايشي نيروگاه بوشهر افزودند: دنيا قانع شده است که راه پيشرفت هسته اي ملت ايران را نمي شود بست زيرا پيشرفتهاي ايران در عرصه هاي مختلف علمي و غير علمي، نشان دهنده بي اثر بودن تحريم هاست و اثبات مي کند که ملت بزرگ ايران از درون مي جوشد و رشد مي‌کند و با اتکاء به جوانان پُر تلاش و سرافراز خود، تبليغات و ترفندهاي دشمنان را خنثي مي‌نمايد. رهبر انقلاب اسلامي در اين پيام نوروزي همچنين با اشاره به تشکيل مجلس هشتم و کارهاي خوبي که مجلس و دولت با همکاري يکديگر انجام داده اند افزودند: اميدواريم اين همکاريها همچنان ادامه داشته باشد. ايشان در زمينه مسائل اقتصادي به بحران عظيم اقتصادي جهان اشاره و خاطر نشان کردند: برغم اين بحران بزرگ که از آمريکا شروع شد و طوفان سهمگيني در جهان ايجاد کرد و با وجود تحريمها، مسئولان کشور توانستند کشور و ملت را از افتادن در موج عظيم مشکلات ناشي از بحران جهاني تا حدود زيادي، دور نگه دارند که البته بايد همچنان مراقب بود و تلاش کرد تا انشاءاله پيشرفتهاي اقتصادي روزبروز شکوفاتر شود. حضرت آيت الله خامنه اي از بروز نوآوريها و شکوفاييهاي چشم گير در سال 87 ابراز خرسندي کردند و افزودند: عمل به اين شعار در مرحله مقدماتي خوب بوده است اما بايد شعار نوآوري و شکوفايي را همچنان با جديت پيگيري کنيم تا به فضل الهي، به نقطه اي که شايسته ملت ايران است برسيم. ايشان همچنين در تشريح مسائل مهم جهاني در سال 87 ، علاوه بر بحران اقتصادي جهاني، به حمله ناکام 22 روزه رژيم صهيونيستي به غزه و مقاومت تحسين برانگيز مردم مظلوم فلسطين اشاره و تأکيد کردند: شکست مفتضحانه صهيونيستها، اين تجربه بسيار مهم را براي مردم دنيا به ارمغان آورد که مي توانند در مقابل ستمگران بايستند و پيروز شوند. رهبر انقلاب اسلامي سال جديد را سالي مهم دانستند و با اشاره به دعاي حلول سال نو افزودند: تبديل احوال ملت ايران به نيکوترين احوال، نيازمند توجه و لطف پروردگار است اما بايد متوجه بود که جلب "لطف و رحمت الهي" به تلاش و همت آحاد مردم براي ايجاد تحول در زندگي شخصي و اجتماعي بستگي دارد. ايشان در تشريح زمينه هايي که نيازمند تغيير و تحول جدي است به موضوع "اسرافهاي شخصي و عمومي" و مصرف بي رويه منابع مختلف کشور اشاره کردند و افزودند: اسلام عزيز و همه عقلاي عالم، بر اين نکته تأکيد مي کنند که مصرف بايد مدبرانه و عاقلانه مديريت شود. رهبر انقلاب اسلامي در پايان پيام نوروزي تأکيد کردند: همه ما بخصوص مسئولان قواي سه گانه، شخصيتهاي اجتماعي و آحاد مردم بايد در سال جديد در مسير تحقق اين شعار "مهم، حياتي و اساسي" يعني"اصلاح الگوي مصرف در همه زمينه‌ها"، برنامه ريزي و حرکت کنيم تا با استفاده صحيح و مدبرانه از منابع کشور، مصداق برجسته اي از تبديل احوال ملت به نيکوترين حالها، ظهور و بروز يابد.

منبع: http://www4.irna.ir/View/FullStory/?NewsId=405730

ارسال شده در مورخه : شنبه، 1 فروردين ماه، 1388 توسط admin  پرینت