<a href="2535/اعزام-متمرکز-22-زوج-دانشجوی-دانشگاه-به-سفر-مشهد-مقدس/">اعزام متمرکز 22 زوج دانشجوی دانشگاه به سفر مشهد مقدس</a><a href="2534/ثبت-نام-ترم-زمستان-حوزه-علوم-اسلامی-دانشگاه--کاشان-اغاز-شد./">ثبت نام ترم زمستان حوزه علوم اسلامی دانشگاه  کاشان اغاز شد.</a><a href="2533/حجت-الاسلام-و-المسلمین-خسروی\"22بهمن،-سرآغاز-حکومت-الله-بر-روی-زمین-است\"./">حجت الاسلام و المسلمین خسروی"22بهمن، سرآغاز حکومت الله بر روی زمین است".</a><a href="2530/هدیه-ای-از-جنس-طلای-رضوی/">هدیه ای از جنس طلای رضوی</a>

رهبر معظم انقلاب اسلامی در پیامی به جامعه پزشکی و پرستاری مطرح کردند؛

رهبر معظم انقلاب اسلامی در پیامی به جامعه پزشکی و پرستاری با تشکر صمیمانه از وزارت بهداشت و همکاران وزیر، پزشکان، پرستاران و کادرهای درمانی و مجموعه دست اندرکاران پزشکی کشور در مواجهه و مبارزه با ویروس کرونا، خاطرنشان کردند:

این زحمات بسیار با ارزش، جایگاه جامعه پزشکی و پرستاری را در جامعه بالا می‌برد که برده است و اجر و ثواب الهی را به دنبال خواهد داشت.

متن سخنان حضرت آیت الله خامنه‌ای به این شرح است:

بسم الله الرّحمن الرّحیم

بنده میخواهم صمیمانه تشکّر کنم از پزشکان و پرستاران و مجموعه‌ی دست‌اندرکاران پزشکی در مواجهه و مبارزه‌ی با این بیماری‌ای که اخیراً در کشور به وجود آمده؛ همچنین تشکّر کنم از وزارت بهداشت و درمان و مجموعه‌ی همکاران آقای وزیر بهداشت در این مجموعه به خاطر تلاشهایی که میکنند و زحمتی که میکشند؛ من برنامه‌ی امروز را فقط ترتیب دادم برای همین که این تشکّر را بکنم در حضور آقای دکتر مرندی رئیس محترم فرهنگستان علوم پزشکی. دوست داشتم که این تشکّر قلبی خودم را به همه‌ی برادران و خواهران محترم پزشک و پرستار و کادرهای درمانی عرض بکنم. ان‌شاءالله که موفّق باشید؛ کارتان بسیار باارزش است؛ هم ارزش جامعه‌ی پزشکی و پرستاری را در جامعه بالا میبرد-که برده- هم مهم‌تر از این، ثواب الهی است که خدای متعال قطعاً به شما اجر خواهد داد و ثواب خواهد داد. و امیدواریم که ان‌شاءالله این کار برجسته و سنگین خیلی هم طولانی نشود و ان‌شاءالله زودتر کلک این ویروس منحوس(۱) گرفته بشود ان‌شاءالله. ان‌شاءالله همه‌تان موفّق باشید.

ارسال شده در مورخه : يكشنبه، 11 اسفند ماه، 1398 توسط admin  پرینت