گزارش دبیر هم اندیشی اساتید دانشگاه کاشان

دکتر هدی قاسمیه، دبیر هم اندیشی اساتید  و هیات علمی دانشکده منابع طبیعی و علوم زمین دانشگاه کاشان از برگزاری نشست های هم اندیشی اساتید دانشگاه خبر داد.

دکتر هدی قاسمیه اظهار داشت: نشست تخصصي مجازي هم ­انديشي اساتيد دانشگاه كاشان به مناسبت روز پرستار در روز دوشنبه 1 دي ماه 1399 با حضور آقاي دكتر افشار، دكتراي تخصصي پرستاري و عضو هيأت علمي دانشگاه علوم پزشكي كاشان برگزار شد كه با استقبال قابل توجه اساتيد دانشگاه روبرو شد.

وی همچنين از برگزاری جلسه مجازي ديگري در روز چهارشنبه 3 دي ماه 1399 با حضور حجه الاسلام والمسلمين دكتر خسروپناه خبر داد و گفت: این نشست به مناسبت شهادت سپهبد حاج قاسم سليماني و دكتر فخري­ زاده با موضوع ناگفته ­هايي از زندگي دو سردار علمي و نظامي برگزار شد كه علاوه بر اساتيد داخل دانشگاه، اساتيدي از خارج از دانشگاه نيز در اين جلسه شركت نمودند و اين جلسه نيز كه مزين به نام اين دو شهيد بود، بسيار مورد توجه قرار گرفت.

دبیر هم اندیشی اساتید دانشگاه کاشان اظهار داشت: سومین نشست مجازی با موضوع قتل هدفمند یا ترور هدفمند و با حضور حجت الاسلام و المسلمین دکتر مسعود راعی از اساتید و هیات علمی دانشگاه ازاد اسلامی واحد نجف آباد به بررسی رویکرد حقوق بین الملل به پرونده شهید قاسم سلیمانی پرداخت.

وی افزود: این نشست در روز دوشنبه 15 دی ماه  و با حضور تعدادی از اساتید دانشگاه کاشان و سایر دانشگاه برگزار شد.

دبير هم انديشي اساتيد دانشگاه در پایان بیان داشت: ان شاء الله در تلاش هستيم كه با در نظر گرفتن اولويت­ هاي اساتيد دانشگاه كاشان جلساتي برگزار كنيم. حضور همه اساتيد و  بهره ­گيري از نظرات و تبادل نظر با اعضاي محترم هيات علمي دانشگاه، باعث اعتلا و پيشرفت بيشتر دانشگاه در همه عرصه ­هاي علمي، پژوهشي، فرهنگي و اجتماعي و .. خواهد شد. دفتر هم­ انديشي اساتيد از ايده ­هاي نو استقبال خواهد نمود.

ارسال شده در مورخه : سه شنبه، 16 دي ماه، 1399 توسط samadiyan  پرینت