1000 دانشجوي جديدالورود دانشگاه كاشان سال تحصيلي را آغاز كردند

يك هزار دانشجوي جديدالورود دانشگاه كاشان در اردوي پيش‌دانشگاهي عصر دوشنبه سال تحصيلي 88-87 خود را طي آييني آغاز كردند.

نماينده ولي فقيه و امام جمعه كاشان در اين آيين، ضمن تبريك شروع سال تحصيلي جديد به دانشجويان علم را عامل حيات، عزت، تكامل و صعود انسان و پيشرفت جامعه ذكر كرد و گفت: منشأ آفرينش و پيدايش هستي علم است. آيت‌ا... عبدالنبي نمازي استفاده درست از سرمايه خدادادي نعمت عقل و جواني را به دانشجويان توصيه كرد و افزود: توجه نداشتن به فرصت‌ها عامل سقوط انسان مي‌شود. ايشان، نظام جمهوري اسلامي را از پيشرفته‌ترين نظام‌ها بر پاية اسلام و معنويت ذكر كرد و اظهار داشت: جوانان با سلاح علم، ابتكار و خلاقيت مي‌توانند همة ناباساماني‌هاي جوامع بشري را سامان بخشند و نظام سياسي و حكومت را به بهترين وجه اداره كنند. رئيس دانشگاه كاشان هم در اين آيين، تلاش و كوشش را رمز موفقيت جوامع دانست و گفت: در دنياي كنوني هر توفيقي كه حاصل مي‌شود نتيجه آن تلاش انسانهاست. دكتر سيدجواد ساداتي‌نژاد، با اشاره به اينكه عصر كنوني عصر دانايي است و هر كس در دنياي امروز داناتر باشد ثروتمندتر است از جوانان دانشجو خواست تا با مغتنم‌شمردن فرصت‌ها در كسب مدارج بالاتر علم تلاش كنند و عقب‌ماندگي‌ها را جبران كنند. وي، تعيين هدف را لازمة موفقيت دانشجويان عنوان كرد و گفت: علم همراه با ايمان كسب معارف اسلامي و فضايل اخلاقي به انسان بال پرواز مي‌دهد و سر منشأ تحولات مي‌شود. ايشان، كسب رتبه سه تا 10 در بين دانشگاه‌هاي كشور را از حيث تعداد مقالات پژوهشي و رتبة اول و دوم نانو و پذيرفته شدن 33درصد از دانش‌آموختگان اين دانشگاه در تحصيلات تكميلي را از شاخصه‌هاي دانشگاه كاشان  دانست و به دانشجويان توصيه كرد تا با استفاده از امكانات دانشگاه نقاط قوت خود را تقويت و خلاقيت و استعدادشان را بروز داده و شكوفا كنند.   رئيس دانشگاه كاشان، رعايت قوانين و مقررات آموزشي، شئونات اسلامي، احترام به اساتيد و صبر را به دانشجويان توصيه كرد و حضور دانشجويان شاهد و ايثاگر در اين دانشگاه را براي ايجاد فضاي فداكاري،‌ ايثار و معنويت مؤثر دانست. مسئول نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه كاشان هم،‌استفاده هنرمندانه از فرصت‌ها را به دانشجويان توصيه كرد و گفت: با بهره‌بردن از فرصت‌ها، سعي شود تهديدها تبديل به فرصت شود. حجت‌الاسلام عباس خادميان، مديريت كردن فرصت‌هاي دانشجويي، فضاي آموزشي و خوابگاهي، تحقيق و پژوهش و متوازن بودن را از ديگر موارد لازم براي دانشجويان ذكر كرد. معاون آموزشي دانشگاه كاشان هم در اين آيين، برنامه‌ريزي را گام مؤثر دانشجويان براي موفقيت و كسب مدارج بالاتر ذكر كرد و گفت: دانشجويان بايد فرصت‌ها را مغتنم شمرده و مرتب سر كلاس‌ها حضور يابند. دكتر اميرحسين رسول‌نيا افزود: رابطة دانشجويان با استاد بايد رابطه دوستانه باشد و به اندرزهاي اساتيد احترام گذارند و سعي كنند تا هميشه نخبه و ممتاز باشند. وي، ورود به مقطع كارشناسي ارشد بدون كنكور را از امتيازات نفرات اول دانشجويان ممتاز ذكر كرد و اظهار داشت: دانشجويان رتبة اول دانشجويان شبانه از پرداخت شهريه معاف و از خوابگاه‌هاي دانشجويي داخل دانشگاه مي‌توانند استفاده كنند.
شايان ذكر است در دانشگاه كاشان نزديك به هفت هزار دانشجو در 50 رشته و گرايش مشغول به تحصيل هستند.

منبع: http://www.kashanu.ac.ir/modules.php?name=News&file=article&sid=657

ارسال شده در مورخه : پنجشنبه، 18 مهر ماه، 1387 توسط admin  پرینت