<a href="2535/اعزام-متمرکز-22-زوج-دانشجوی-دانشگاه-به-سفر-مشهد-مقدس/">اعزام متمرکز 22 زوج دانشجوی دانشگاه به سفر مشهد مقدس</a><a href="2534/ثبت-نام-ترم-زمستان-حوزه-علوم-اسلامی-دانشگاه--کاشان-اغاز-شد./">ثبت نام ترم زمستان حوزه علوم اسلامی دانشگاه  کاشان اغاز شد.</a><a href="2533/حجت-الاسلام-و-المسلمین-خسروی\"22بهمن،-سرآغاز-حکومت-الله-بر-روی-زمین-است\"./">حجت الاسلام و المسلمین خسروی"22بهمن، سرآغاز حکومت الله بر روی زمین است".</a><a href="2530/هدیه-ای-از-جنس-طلای-رضوی/">هدیه ای از جنس طلای رضوی</a>

تجليل از خانواده بنيانگذار دانشگاه كاشان

در اقدامي شايسته تحسين از خانوادة مرحوم دكتر محمود اسلامي بنيانگذار فقيد دانشگاه كاشان تجليل شد.

خانم علوي همسر و دكتر حسين اسلامي فرزند مرحوم دكتر اسلامي روز دوشنبه 9 دي‌ماه جاري ميهمان دانشگاه كاشان بودند.
رئيس دانشگاه خطاب به خانواده مرحوم دكتر اسلامي گفت: همه اساتيد، كاركنان و دانشجويان اين مركز علمي بايد خود را مرهون درايت و آينده‌نگري مرحوم دكتر اسلامي بدانند كه با پايه‌گذاري اين دانشگاه بستر شكوفايي آن را فراهم ساخت.
دكتر ساداتي‌نژاد با ذكر اين مطلب كه ساختمان مجموعه كلاس‌هاي دانشگاه به نام مرحوم دكتر اسلامي نامگذاري شده است افزود: نام نيك اين مرد نيك انديش و علم دوست هميشه در اين دانشگاه زنده خواهد ماند.
در پايان اين جلسه در حضور اعضاي شوراي دانشگاه لوح يادبودي به خانوادة مرحوم اسلامي اهداء شد.
شايان ذكر است مرحوم دكتر محمود اسلامي، دانشگاه كاشان را در سال 1352 بنياد نهاد. او كه دانش‌آموخته دكتراي دولتي اقتصاد از دانشگاه سوربن فرانسه و استاد دانشكده اقتصاد دانشگاه تهران بود علاوه بر فعاليت‌هاي علمي، آموزشي و پژوهشي معاونت دانشكده اقتصاد پاريس، سرپرستي مؤسسه تحقيقات اقتصادي دانشگاه تهران، رياست مركز مطالعات تحقيقات هدف‌هاي علمي و ميهني ايران، رياست دانشگاه‌هاي كار كشور و عضويت دفتر همكاري حوزه و دانشگاه را نيز در كارنامه كاري خود ثبت كرده است.

منبع: http://kashanu.ac.ir/modules.php?name=News&file=article&sid=744

ارسال شده در مورخه : سه شنبه، 17 دي ماه، 1387 توسط admin  پرینت