<a href="2535/اعزام-متمرکز-22-زوج-دانشجوی-دانشگاه-به-سفر-مشهد-مقدس/">اعزام متمرکز 22 زوج دانشجوی دانشگاه به سفر مشهد مقدس</a><a href="2534/ثبت-نام-ترم-زمستان-حوزه-علوم-اسلامی-دانشگاه--کاشان-اغاز-شد./">ثبت نام ترم زمستان حوزه علوم اسلامی دانشگاه  کاشان اغاز شد.</a><a href="2533/حجت-الاسلام-و-المسلمین-خسروی\"22بهمن،-سرآغاز-حکومت-الله-بر-روی-زمین-است\"./">حجت الاسلام و المسلمین خسروی"22بهمن، سرآغاز حکومت الله بر روی زمین است".</a><a href="2530/هدیه-ای-از-جنس-طلای-رضوی/">هدیه ای از جنس طلای رضوی</a>

استادان دانشگاه هاي كاشان فجايع اخير غزه را محكوم كردند

استادان دانشگاههاي كاشان با انتشار بيانيه اي جنايات رژيم اشغالگر قدس در غزه را محكوم كردند.

به گزارش ايرنا، در اين بيانيه كه عصر دوشنبه به زبان فارسي و انگليسي صادر و در اختيار رسانه ها قرار گرفت، آمده است : فجايع خونبار غزه اوج ددمنشي استكبار صهيونيستي است كه با كشتن بي دفاعترين مردم، خون خواري و شقاوت صهيونيسم را در بارزترين نمونه به نمايش گذاشته است.
در اين اطلاعيه تصريح شده: به راستي دنياي متمدن و مدعي حقوق بشر كجا و اين جنايت هاي هولناك كجا ؟! تا كي چشم گيتي قساوت و بي رحمي صهيونيسم را خواهد ديد و سكوت خواهد كرد.
تا كي و كجا، حاميان رژيم نامشروع اسراييل از فجايع و كشتار اين رژيم ناپاك حمايت خواهند كرد.
آيا وقت آن نرسيده كه خفتگان جهاني برخيزند و جوانمردان عالم پاسخ ددصفتان را بدهند.
در ادامه اين اطلاعيه آمده است: ما استادان دانشگاههاي كاشان با اعلام همدردي و همراهي خودباستمديدگان مظلوم فلسطيني، انزجار خود را از فجايع خونبار غزه اعلام مي داريم و رجاء واثق داريم كه وعده الهي تحقق خواهد يافت، چرا كه به فرموده قرآن كريم، آينده جهان از آن صالحان و پاكان است.
استادان دانشگاههاي كاشان در پايان از همه مجامع بين المللي خواسته اند كه مهر سكوت خود را بشكنند و با محكوميت اسراييل غاصب، اين سفاك بي رحم را از ادامه شرارتها و غارتهايش بازدارند.

منبع: http://www4.irna.ir/View/FullStory/?NewsId=293699

ارسال شده در مورخه : پنجشنبه، 19 دي ماه، 1387 توسط admin  پرینت