بیانیه مسئول نهاد رهبری دانشگاه کاشان

۱۰ مرداد ۱۴۰۰ | ۰۸:۰۶ کد : ۱۷۹۲۵ نهاد
بیانیه مسئول محترم نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری، حجت الاسلام والمسلمین دکتر جواد خسروی در دانشگاه کاشان
بیانیه مسئول نهاد رهبری دانشگاه کاشان

ضمن تبریک ایام عید سعید غدیر نکاتی در خصوص مساله اخیر دانشگاه عرض می نمایم.
در روزهای گذشته به مناسبت دستاوردها و افتخارات دانشگاه کاشان برنامه هایی برگزار گردید که متاسفانه در خلال آن برنامه ای اجرا شد که در شان مردم متدین کاشان و دانشگاه کاشان نبود.انتظار می رفت ارزشهای اسلامی و جایگاه دانشگاه و دانشگاهیان مخصوصا مهمانان ارجمند و گرامی و در راس آنها حضرت آیت الله سلیمانی به عنوان نماینده ولی فقیه در منطقه و امام جمعه محبوب کاشان که به منظور تقدیر و حمایت از پیشرفتهای دانشگاه در این جلسه حضور یافته بودند مورد توجه قرار می گرفت.
در حال حاضر دانشگاه باید در راستای حفظ شئونات و ارزش های اسلامی تصمیمی اتخاذ نماید تا ضمن جلوگیری از تکرار این گونه حوادث با مسببان آن مواجهه لازم صورت گیرد.
والسلام علی من اتبع الهدی
جواد خسروی مسئول نهاد دانشگاه کاشان