برگزاری اولین نشست از سلسله نشست های گفتمان مهدویت

۲۷ مهر ۱۳۸۷ | ۱۹:۵۲ کد : ۱۴۲۶۳ نهاد
اولین نشست از سلسله نشست های گفتمان مهدویت با موضوع صهیونسم مسیحی و ایدئولوژی آرماگدون از طرف کانون نگاه سبز در تاریخ دوشنبه ۲۲ مهرماه ۱۳۸۷ در تالار آزادی دانشگاه با حضور دکتر اسماعیل شفیعی سروستانی برگزار شد.

در این مراسم دکتر شفیعی به بررسی مسائلی چون تبیین نظریه آرماگدون ، هویت کلامی و لاهوتی آرماگدون و سیر تاریخی فرهنگی این نظریه پرداخت.
شفیعی با اشاره به مراحل پیش قراول وقوع نبرد آرماگدون ، از بازگشت یهودیان به فلسطین و برپایی دولت یهودی در این سرزمین و همچنین ساختن معبد سلیمان در محل مسجدالاقصی به عنوان مراحل پیش وقوع آرماگدون نام برد.
وی افزود : نتایج این جنگ ؛ کشتار مسلمانان و نابودی پنج ششم از مردم جهان و کشته شدن دو سوم یهودیان را از نتایج آرماگدون از دیدگاه مسیحیان صهیونیست دانست.
در پایان این سخنرانی پرسش و پاسخی با همین مضمون از سوی دانشجویان صورت گرفت.
لازم به ذکر است که دومین نشست از سلسله گفتمان مهدویت در تاریخ 29 مهرماه 1387 با موضوع شیطان پرستی و عرفان های کاذب به همراه پخش و نقد فیلم شوک با حضور حجت الاسلام دکتر محمد جواد ادبی برگزرا می شود.

منبع: http://nahad.kashanu.ac.ir/