برگزاری جشن آغاز امامت حضرت مهدی (عج)

برگزاری جشن آغاز امامت حضرت مهدی (عج) گالری

جشن آغاز امامت حضرت مهدی (عج) همراه با مدا‌حی، اجرای گروه سرود به همت دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری و با سخنرانی مسئول محترم نهاد جناب حجت الاسلام والمسلمین دکتر خسروی در تالار فیض دانشگاه کاشان برگزار گردید.

ادامه مطلب
نیروی انتظامی تامین کننده یکی از ضروری ترین نیازهای جامعه است.

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه کاشان ضمن تبریک فرا رسیدن هفته نیروی انتظامی و آغاز ماه ربیع الاول اظهار داشت: نیروی انتظامی تامین کننده یکی از ضروری ترین نیازهای جامعه است و این نشان‌دهنده اهمیت و حساسیت این مجموعه ارزشمند است.

ادامه مطلب
تشکر رهبر معظم انقلاب از پهلوانان افتخارآفرین ایران در مسابقات کشتی آزاد قهرمانی جهان

در پی افتخارآفرینی پهلوانان کشتی کشورمان در رقابت‌های کشتی آزاد قهرمانی جهان و کسب مدال‌های طلا و نقره در شب گذشته و امشب، رهبر انقلاب اسلامی در پیامی از آنان تشکر کردند.