بازدید از دومین جشنواره و نمایشگاه ملی رسانه های دیجیتال

۱۱ آبان ۱۳۸۷ | ۱۹:۱۰ کد : ۱۴۲۷۷ نهاد
بازدید از دومین جشنواره و نمایشگاه ملی رسانه های دیجیتال با حضور بیش از سی نفر از دانشجویان دانشگاه کاشان صورت پذیرفت.

این نمایشگاه که از یکم تا دهم آبان ماه جاری توسط ستاد توسعه فناوری اطلاعات و رسانه های دیجیتال وزارت فرهنگ و اراشاد اسلامی و در محل مصلی بزرگ امام خمینی (ره) تهران برگزار گردید با استقبال خوب سازمانها و شرکتهای دولتی و خصوصی روبرو شد. این نمایشگاه شامل شش بخش اصلی و شش بخش فرعی بوده و انواع نرم افزارها و محصولات فرهنگی ، مذهبی و آموزشی در آن ارائه گردید. همچنین غرفه های مخصوص سایتها و وبلاگهای پربیننده ، کارگاهها و نشستهای تخصصی ، نمایش دکور و پشت صحنه فیلمها و سریالهای معروف صدا و سیما و بخشهای ویژه تلفن همراه و بازیهای رایانه ای از بخشهای مورد توجه بازدید کنندگان در این نمایشگاه بود.
شایان ذکر است که بازدید مذکور به همت مرکز IT دینی و با حضور بیش از سی نفر از دانشجویان برگزار گردید.