آغاز بکار سومین جشنواره دانشگاهی حکمت مطهر

۱۳ آذر ۱۳۸۷ | ۱۷:۴۹ کد : ۱۴۳۰۰ نهاد
سومین جشنواره دانشگاهی حکمت مطهر آغاز بکار نمود. امسال این جشنواره در سه بخش دانشجویی ، اساتید ، کارمندان نهاد و ائمه جماعات بصورت اینترنتی و همزمان در سراسر کشور برگزار خواهد شد.

بخش دانشجویی جشنواره حکمت مطهر در شش قسمت کتابخوانی ، مقاله و پزوهش ، تحقیق دروس معارف اسلامی ، ادبی ، ویژه دانشجویان نخبه و مزدوجین دانشجویی 87 برگزار می گردد. همچنین بخش اساتید در زمینه مقالات علمی و آثار پژوهشی و بخش کارمندان نهاد بصورت کتابخوانی برگزار خواهد شد.
آزمونهای بخشهای دانشجویی و کارمندان نهاد در زمینه کتابخوانی در چهار نوبت و از چهار منبع مختلف برگزار می گردد که شرح آن به ترتیب زمان بدین صورت می باشد:

• آزمون اول روز شنبه سی ام آذر ماه 1387 از کتاب آینده انقلاب اسلامی
  • آزمون دوم روز یکشنبه بیست و هفتم بهمن ماه 1387 از کتاب بررسی اجمالی نهضت های اسلامی در صد سال اخیر
  • آزمون سوم در روز چهارشنبه بیست و یکم اسفند ماه 1387 از کتاب قیام و انقلاب مهدی (عج)
  • آزمون چهارم در روز شنبه بیست و نهم فروردین 1388 از کتاب خدمات متقابل اسلام و ایران
مهلت ثبت نام حداکثر تا یک ساعت قبل از آزمون می باشد که از طریق مراجعه به سایت جشنواره میسر می باشد. شایان ذکر است که برگزاری آزمونها در جشنواره امسال بصورت اینترنتی خواهد بود.