استادان دانشگاه های کاشان فجایع اخیر غزه را محکوم کردند

۱۹ دی ۱۳۸۷ | ۲۱:۳۰ کد : ۱۴۳۲۹ کاشان
استادان دانشگاههای کاشان با انتشار بیانیه ای جنایات رژیم اشغالگر قدس در غزه را محکوم کردند.

به گزارش ایرنا، در این بیانیه که عصر دوشنبه به زبان فارسی و انگلیسی صادر و در اختیار رسانه ها قرار گرفت، آمده است : فجایع خونبار غزه اوج ددمنشی استکبار صهیونیستی است که با کشتن بی دفاعترین مردم، خون خواری و شقاوت صهیونیسم را در بارزترین نمونه به نمایش گذاشته است.
در این اطلاعیه تصریح شده: به راستی دنیای متمدن و مدعی حقوق بشر کجا و این جنایت های هولناک کجا ؟! تا کی چشم گیتی قساوت و بی رحمی صهیونیسم را خواهد دید و سکوت خواهد کرد.
تا کی و کجا، حامیان رژیم نامشروع اسراییل از فجایع و کشتار این رژیم ناپاک حمایت خواهند کرد.
آیا وقت آن نرسیده که خفتگان جهانی برخیزند و جوانمردان عالم پاسخ ددصفتان را بدهند.
در ادامه این اطلاعیه آمده است: ما استادان دانشگاههای کاشان با اعلام همدردی و همراهی خودباستمدیدگان مظلوم فلسطینی، انزجار خود را از فجایع خونبار غزه اعلام می داریم و رجاء واثق داریم که وعده الهی تحقق خواهد یافت، چرا که به فرموده قرآن کریم، آینده جهان از آن صالحان و پاکان است.
استادان دانشگاههای کاشان در پایان از همه مجامع بین المللی خواسته اند که مهر سکوت خود را بشکنند و با محکومیت اسراییل غاصب، این سفاک بی رحم را از ادامه شرارتها و غارتهایش بازدارند.

منبع: http://www4.irna.ir/View/FullStory/?NewsId=293699