پنجم و ششم اسفند یادواره شهدای دانشجو و تدفین شهدای گمنام در دانشگاه کاشان

۰۱ بهمن ۱۳۸۷ | ۰۰:۳۸ کد : ۱۴۳۳۸ دانشگاه
رییس دانشگاه کاشان از برگزاری اولین یادواره شهدای دانشجو تدفین شهدای گمنام درروزهای پنجم و ششم اسفند ماه سال جاری در دانشگاه کاشان خبرداد .

به گزارش پورتال خبري كاشان سيد جواد ساداتي نژاد امروز در گفتگو با خبرنگاران با اعلام اين خبر افزود :‌ براي تجليل از21 نفر افتخار آفرينان دانشجوي دانشگاه كاشان كه  دوران دفاع مقدس در پاسداري از اقتدار و استقلال و امنيت كشور به شهادت رسيدند دانشگاه كاشان تصميم به برگزاري يادواره شهداي دانشجوي اين دانشگاه نموده است.
وي با بيان اينكه دفتر دانشجويان شاهد ايثارگردانشگاه كاشان جهت برگزاري  اين مراسم باشكوه برنامه هاي متنوعي را تدارك ديده است اظهار اميدواري كرد يادواره شهداي دانشجوي دانشگاه كاشان درسالهاي آينده نيزبرگزار شود .
وي ،‌ ترويج فرهنگ متعالي ايثار، جهاد و شهادت در جامعه دانشگاهي ، آشنايي نسل جوان دانشگاه با ماهيت ها و جنبه هاي دفاع مقدس ، تبيين نقش دانشگاه و دانشجو در دفاع مقدس ، الگو دهي و اسوه سازي از شهداي دانشجو براي جوانان  را از جمله اهداف برگزاري يادواره شهداي دانشجوي دانشگاه كاشان اعلام كرد و گفت :‌  يكي از مسائل مهم هويت دهي به جوانان است كه شهدا بهترين اسوه هايي هستند كه از ميان دانشجويان و ازكلاسهاي درس خود  به جبهه ها رفتند تا از شرف و كيان مملكت ما دفاع كنند .
دكتر ساداتي نژاد گفت :روزهاي پنجم و ششم اسفند ماه يادواره شهداي دانشجوو تدفين شهداي گمنام بصورت مشترك برگزار خواهد شد .
رييس دانشگاه كاشان همچنين با اشاره به اينكه همزمان با رحلت حضرت رسول اكرم و شهادت امام حسن مجتبي در روزششم اسفند ماه تدفين شهداي گمنام در دانشگاه كاشان برگزار خواهد شد اظهار اميدواري كرد: با عطرآگين شدن فضاي دانشگاه از عطر شهداي گمنام  ضمن اينكه فضاي معنوي مطلوبتري كه موجب تقويت ارزشهاي معنوي در دانشگاه خواهد شد ، درپيشبرد اهداف معنوي و علمي دانشگاه نيز موثر خواهد بود .
به گفته وي محل پيشنهادي تدفين شهداي گمنام در كنار مسجد جامع دانشگاه درمجموعه اي فرهنگي است در نظر گرفته شده است .
رييس دانشگاه كاشان همچنين از به تصويب رسيدن  طرح پرديس شهداي دانشگاه كاشان توسط اداره كل دانشجويان شاهد و ايثارگر وزارت علوم خبرداد و گفت : هفته گذشته از ميان 70  طرح  ارائه شده دانشگاههاي كشور طرح پرديس شهداي دانشگاه كاشان به تصويب رسيد .
دكتر سيد جواد ساداتي نژاد خاطرنشان كرد : پرديس شهداي دانشگاه كاشان در كنار مسجد دانشگاه كاشان وكنارقبور شهداي گمنام اجرا خواهد شد .
در ادامه دبير ستاد يادواره شهداي دانشجوي دانشگاه كاشان  نيز برگزاري يادواره شهداي دانشجورا بعنوان نقطه عطفي در دانشگاه كاشان عنوان كرد وگفت : در برگزاري  هرچه بهتراين يادواره تمامي تشكل هاي دانشگاه ، بسيج دانشجويي ، جامعه اسلامي ، انجمن اسلامي ، كانونهاي فيلم ، شعر، گروههاي فرهنگي طاها وابسته به دفتر شاهد و ايثارگر در بخش هاي مختلف بسيج شده اند .
جواد نخي حضور سرداران دفاع مقدس ،‌ دعوت از خانواده 21 شهيد دانشگاه ‌ ، خاطره گويي خانواده دوتن از شهيدان به نمايندگي شهداي كاشان و و شهداي شهرستاني ، خاطره گويي ،‌ سخنراني ، تئاتر دفاع مقدس ، دعوت از دونفر از شعراي دفاع مقدس ، نمايش خياباني ويژه دفاع مقدس بين برنامه هاي صبح و عصرو وغبارروبي مزارشهداي دانشجوي دانشگاه كاشان در دارالسلام  را از جمله برنامه هاي تدارك ديده شده توسط ستاديادواره در روز پنجم اسفند برشمرد.
وي همچنين اجراي نمايشگاه اداوات جنگي با استاده ازادوات سبك و نيمه سنگين با همكاري تيپ سوم عاشورا ، نمايشگاه ماكت حجمي در ابعاد سه در چهار از 7 مرحله دفاع مقدس براساس مستندات موسسه تحقيقات و مطالعات جنگ سپاه پاسداران ، نمايشگاه عكس و پوستر دفاع مقدس توسط جامعه اسلامي دانشجويان ،  نمايشگاه كتاب دفاع مقدس توسط گروه فرهنگي طاها با 500 عنوان كتاب ويژه دفاع مقدس كه بعد ازبرگزاري نمايشگاه كتابها در غالب كتابخانه تخصصي دفاع مقدس نگهداري خواشد شد تا بعنوان مرجع مورد استفاده اساتيد و دانشجويان قراربگيرد و همچنين برگزاري مسابقات ورزشي با حضور دانشجويان دانشگاههاي منطقه در رشته هاي  دو و ميداني ، فوتسال ، مسابقات دوچرخه سواري از دانشگاه تا گلزار شهدا ، مسابقات تيراندازي با اسلحه هاي جنگي با همكاري تيپ سوم عاشورا ،‌  پخش و نقد فيلم دفاع مقدس  با حضور اسانيد سينماي دفاع مقدس توسط كانون دانشجويي فيلم دانشگاه  بمدت دو روز درروزهاي سوم و چهارم اسفند ، اهداي خون به مدت دو روز قبل از يادواره توسط انجمن اسلامي را از جمله برنامه هاي جنبي يادواره شهداي دانشجوي دانشگاه كاشان از روزهاي اول تا چهارم اسفند اعلام كرد .
از 21 شهيد دانشگاه كاشان 10 شهيد از كاشان و حومه و 11 شهيد از شهرستانهاي مختلف ميهن اسلامي است  .

منبع: http://knp.ir/News.asp?id=826