افتتاح دانشکده علوم انسانی و آغاز به ساخت چند طرح عمرانی در دانشگاه کاشان

۲۲ بهمن ۱۳۸۷ | ۰۱:۲۲ کد : ۱۴۳۷۰ دانشگاه
به مناسب سی‌امین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی دانشکده علوم انسانی دانشگاه کاشان روز دوشنبه ۲۱ بهمن‌ماه با حضور استاندار اصفهان به بهره‌برداری رسید.

رئیس دانشگاه کاشان گفت: این دانشکده در مساحت شش‌هزار مترمربع در دو طبقه ساخته شده است.
دکتر سیدجواد ساداتی‌نژاد افزود: برای ساخت این دانشکده بیش از 35میلیارد ریال از محل اعتبارات ملی هزینه شده است.
وی با اشاره به اینکه در این دانشکده نزدیک به سه‌هزار دانشجو در 8 رشته تحصیل می‌کنند ابراز داشت: برای سال آینده رشته‌های حسابداری و مدیریت مالی به رشته‌های این دانشکده افزوده خواهد شد.
همچنین عملیات ساخت پنج طرح عمرانی، آموزشی و ورزشی با حضور نماینده مردم شهرستان‌های کاشان و آران و بیدگل در مجلس شورای اسلامی در دانشگاه کاشان شروع شد.
دکتر رئیس دانشگاه کاشان تأسیس پژوهشکده نانو، انرژی، فرش، سالن چند منظوره ورزشی و کتابخانه مرکزی را از جمله این طر‌ح‌ها ذکر کرد.
دکتر سیدجواد ساداتی‌نژاد افزود: برای اجرای این طر‌ح‌ها که در مساحت 19هزارمترمربع ساخته خواهد شد بیش از 120میلیارد ریال اعتبار پیش‌بینی شده است.

منبع: http://kashanu.ac.ir/modules.php?name=News&file=article&sid=766