مراسم هفتمین روز خاکسپاری شهدای گمنام در دانشگاه کاشان برگزار شد

۱۳ اسفند ۱۳۸۷ | ۲۳:۱۳ کد : ۱۴۳۸۷ نهاد
به مناسبت هفتمین روز خاکسپاری سه شهید گمنام دفاع مقدس در دانشگاه کاشان مراسم بزرگداشتی یکشنبه یازدهم اسفندماه جاری در مسجد این دانشگاه برگزار شد.

در اين مراسم كه آيت‌ا... عبدالنبي نمازي نماينده ولي فقيه و امام جمعه كاشان،‌ دكتر سيدجواد ساداتي‌نژاد رئيس دانشگاه، محمدرضوان‌نژاد معاون سياسي اجتماعي فرمانداري كاشان، حجت‌الاسلام خادميان مسئول دفتر نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه كاشان و مسئولان شهري و دانشگاهي به همراه خيل كثيري از دانشجويان به ويژه در قالب هيأت دانشجويي فاطميون و نيز مردم هميشه در صحنه شهرستان كاشان حضور داشتند؛ حجت‌الاسلام معمار منتظرين به تبيين نقش شهيدان در دفاع از كيان اسلام و انقلاب، اخلاص و رشادت‌هاي ايشان و ذكر خاطراتي از ايثارگري‌‌هاي رزمندگان در جبهه‌هاي نبرد پرداخت.

مديحه‌سرايي حاج محسن طاهري و محمد مسگري از ديگر برنامه‌هاي اين مراسم بود.

پس از پايان مراسم نيز شركت‌كنندگان در قالب دسته عزادار بر مزار شهداي گمنام حاضر شدند و به عزاداري و قرائت فاتحه پرداختند.

منبع: http://knp.ir/News.asp?id=988