نخستین دوره مسابقات سراسری قران کریم ویژه اعضای هیات علمی

۱۷ اسفند ۱۳۸۷ | ۱۳:۱۵ کد : ۱۴۳۸۹ نهاد
نخستین دوره مسابقات قرآن کریم ویژه اعضای هیئت علمی و اساتید دانشگاه‌ها به همت اداره‌کل امور فرهنگی وزارت علوم، تحقیقات و فن‌آوری و به میزبانی دانشگاه فردوسی مشهد در اردیبهشت ماه ۱۳۸۸ برگزار می‌شود .

از اساتید محترم علاقه مند به شرکت دراین مسابقات دعوت می شودحداکثر تا 20 اسفند ماه سال جاری از طریق لینک ورود کاربران در سایت مدیریت فرهنگی دانشگاه فردوسی یا با مراجعه به ادارات فرهنگی دانشگاه خود نسبت به ثبت نام  اقدام نمایند.
این مسابقات در دو بخش شفاهی و کتبی برگزار خواهد شد که بخش شفاهی آن شامل تلاوت تحقیق و تلاوت ترتیل قرآن کریم، حفظ کل، ‌حفظ ۲۰ جزء، حفظ ۱۰ جزء، حفظ پنج جزء و حفظ جزء 30 قرآن کریم خواهد بود.
همچنین مسابقات بخش کتبی نیز در رشته‌های حفظ موضوعی قرآن کریم (پیام‌های قرآنی)، ترجمه و مفردات، معارف قرآنی (تفسیر منتخب) بین اعضای هیئت علمی و اساتید دانشگاه‌های سراسر کشور برگزار خواهد شد.

تلفن دبیرخانه :  8796795 - 8798012

داخلی 122 - 117