پیکر همسر امام خمینی از مقابل دانشگاه تهران تشییع می‌شود

۰۲ فروردین ۱۳۸۸ | ۰۱:۵۴ کد : ۱۴۳۹۹ اینترنت
پیکر همسر گرامی حضرت امام خمینی"ره" ساعت ۱۰:۰۰ فردا یکشنبه از مقابل در اصلی دانشگاه تهران به سمت حرم مطهر بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران تشییع و در آن محل به خاک سپرده می شود.

ستاد مرکزی بزرگداشت حضرت امام خمینی "ره" روز شنبه با صدور اطلاعیه ای اعلام کرد :پیکر خانم "خدیجه ثقفی" همسر مکرمه حضرت امام ،راس ساعت 10:00 یکشنبه با حضور اقشار مختلف مردم ، مسئولان نظام و اعضای بیت شریف امام خمینی از دانشگاه تهران به سمت میدان انقلاب تشییع و بر طبق وصیت ایشان در حرم مطهر امام خمینی "ره" به خاک سپرده می شود.
در این اطلاعیه ضمن عرض تسلیت این ضایعه اسفناک به بیت شریف حضرت امام ، رهبر معظم انقلاب و یکایک آحاد ملت ایران، خاطر نشان شده که شرکت عموم طبقات ملت قدر شناس ایران در مراسم تشییع جناره، تجلیل از امام عظیم الشان و بزرگداشت یک عمر صبر و فداکاری این بانوی مکرمه است.
بانو "خدیجه ثقفی" همسر حضرت امام "ره" که در ساعات اولیه صبح شنبه پس از طی یک دوره بیماری در بیمارستان خاتم الانبیای تهران به دیدار حضرت حق شتافت، در سال 1337 هجری قمری مطابق با 1292 هجری شمسی متولد شده بود.

منبع: http://www4.irna.ir/View/FullStory/?NewsId=406073