چهارمین آزمون از مجموعه آزمونهای کتابخوانی سومین جشنواره دانشگاهی حکمت مطهر

۲۳ فروردین ۱۳۸۸ | ۱۱:۴۰ کد : ۱۴۴۰۵ نهاد
چهارمین آزمون از مجموعه آزمونهای کتابخوانی سومین جشنواره دانشگاهی حکمت مطهر از کتاب "خدمات متقابل اسلام وایران" و آزمون کتاب" آینده انقلاب اسلامی ایران"( ویژه دانشجویانی که موفق به شرکت در آزمون کتاب اول "آینده انقلاب اسلامی ایران" نشده اند، ) در روز شنبه ۲۹ فروردین سال جاری به صورت اینترنتی در وب سایت مسابقات آغاز می شود، داوطلبین شرکت در آزمون می توانند به یکی از دو روش زیر به سوالات آزمون پاسخ دهند:

1. از طریق مراجعه به وب سایت : در این روش لازم است تا ثبت نام شما در وب سایت انجام شده باشد . سپس با مراجعه به بخش کاربری خود می توانید سوالات را در بازه زمانی مقرر مشاهده نموده و پاسخ سوالات را ارسال نمایید.

2. از طریق مراجعه حضوری به رابطین برگزاری جشنواره : چنانچه به هر دلیلی امکان شرکت در آزمون به صورت اینترنتی برای دانشجویان مقدور نیست می توانند با مراجعه به فرد رابط جشنواره در دفتر نهاد دانشگاه سوالات را دریافت کرده و در همان محل پاسخ نامه را تکمیل و به فرد رابط تحویل دهند.

منبع: http://www.hekmatemotahar.ir/