رئیس ستاد اقامه نماز کشور در دانشگاه کاشان : رای ما امانت است

۰۸ اردیبهشت ۱۳۸۸ | ۱۳:۰۵ کد : ۱۴۴۱۷ دانشگاه
حجت الاسلام قرائتی گفت : در انتخابات دهمین دوره ریاست جمهوری هرچقدر تعداد رای دهنگان بیشتر باشد دشمن بیشتر می شکند و خردتر می شود .

به گزارش پورتال خبري كاشان حجت الاسلام قرائتي امروز در برنامه درسهايي از قرآن كه در سالن اجتماعات دانشگاه كاشان برگزارشد گفت : خارج از اينكه كدام كانديداي رياست جمهوري راي خواهد آورد انقلاب و نظام جمهوري اسلامي امانتي است در نزد ما كه بايد با حضورهمه جانبه در انتخابات دهمين دوره رياست جمهوري از اين امانت پاسداري كنيم .
به گفته وي راي هريك از ملت ايران در انتخابات رياست جمهوري امانت است كه بايد امانت را به اهل آن بسپاريد .
رييس سازمان نهضت سوادآموزي با اشاره به اين سخن حضرت علي(ع) كه مسئولين بايد امين باشند گفت : حكومت امانت است و پست و مقامها نيز امانتي كه امروز در اختيار ما است و فردا آن را از ما مي گيرند .
قرائتي با اشاره به انتخاب فرد اصلح متذكرشد : كسي كه مورد مشورت قرارگيردچنانچه حق را كتمان كند خيانت كرده است .
رئيس ستاد اقامه نماز کشور تاكيدكرد باوجود بعضي از مشكلات ، روز به روز برعزت و احترام جمهوري اسلامي در جهان افزوده مي شود .
حجت الاسلام قرائتي در بخش ديگري از سخنانش با اشاره به استفاده صحيح از نعمات خدا دادي در راستاي اصلاح الگوي مصرف گفت : يكي از راههاي اصلاح الگوي درست مصرف كردن نعمات خدا دادي است .
 به گفته وي رعايت اعتدال ، ‌تبيين اصلاح الگوي مصرف و کنار گذاشتن ولخرجي ها از مصاديق بارز اصلاح الگوي مصرف است.

منبع: http://knp.ir/News.asp?id=1219