پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری ۱۲ زبانه شد

۱۳ اردیبهشت ۱۳۸۸ | ۱۳:۰۶ کد : ۱۴۴۲۱ اینترنت
همزمان با سالروز میلاد با سعادت حضرت زینب کبری (س)، پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبرى، مطالب خود را به ۱۲ زبان زنده دنیا منتشر کرد.

به گزارش خبرگزاری فارس، پایگاه اطلاع رسانی رهبرى، پیش از این به 10 زبان زنده دنیا در حال فعالیت بوده و مطالب خود را به این شکل در اختیار کاربران فضای مجازی قرار می‌دهد.
برپایه این خبر در خجسته سالروز میلاد با سعادت حضرت زینب کبری سلام الله علیها، این پایگاه اینترنتی دو خروجی دیگر برای اخبار خود در نظر گرفته است.
لینک ورود به بخش، " ترکی استانبولی و سواحلی " دو خروجی جدید این پایگاه است.
پیش از این خروجی‌ این پایگاه فقط به زبان‌های "فارسى، عربى، اردو، انگلیسى، فرانسه، اسپانیایى، آذرى، روسى، اندونزیایی و آلمانی " محدود بوده است. افزایش خروجی‌های این پایگاه به 12زبان زنده دنیا اقدام ارزشمندیست که با هدف خدمت رسانی به کاربران فضای مجازی صورت گرفته است.

منبع: http://www.hawzah.net/Hawzah/News/NewsView.aspx?LanguageID=1&NewsID=78729