کارگاه مهدویت در دانشگاه کاشان برگزار می‌شود

۱۹ اردیبهشت ۱۳۸۸ | ۱۳:۱۶ کد : ۱۴۴۲۵ نهاد
مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه کاشان گفت: کارگاه آموزشی معارف مهدویت با عنوان «حسرت باران» در این دانشگاه برگزار می‌شود.

حجت‌الاسلام عباس خادمیان با اشاره به اینکه مراسم افتتاح این کارگاه 25فروردین‌ماه سال جاری در قم برگزار شد افزود: در این کارگاه‌های آموزشی هر دوشنبه موضوع‌های وظایف منتظران، آسیب‌شناسی مهدویت، خانواده و جامعة مهدوی و انحرافات مهدویت توسط اساتید و مبلغان حوزة علمیه دانشگاه بررسی و به دانشجویان آموزش داده می‌شود.
وی، هدف از برگزاری این کارگاه‌هارا آشنایی و آگاهی دانشجویان با مهدویت و ارتقاء فرهنگ دینی و دوری از انحرافات و جلوگیری از تهاجم فرهنگی ذکر کرد و افزود: در این کارگاه‌های آموزشی که تاکنون در شش جلسه برگزار شده 90 نفر از دانشجویان این دانشگاه شرکت کردند.
به گفته وی، در پایان دوره به شرکت‌کنندگان در این کارگاه‌های آموزشی گواهینامه اعطاء و به سه نفر از برگزیدگان برتر در آزمون کتبی جوایز ربع سکه، مشهد و جوایز نفیس دیگر اهدا می‌شود.
مراسم اختتامیه این کارگاه آموزشی 17 اردیبهشت در قم برگزار می‌شود.

منبع: http://kashanu.ac.ir/modules.php?name=News&file=article&sid=835