آغاز ساخت خوابگاهی جدید ، خیران پیشقدم شوند

۲۳ اردیبهشت ۱۳۸۸ | ۱۰:۵۰ کد : ۱۴۴۲۸ دانشگاه
ساخت مجموعه خوابگاهی و آزمایشگاهی دانشگاه کـاشـان با حضور آیت الله امامی کاشانی آغاز شد .

به گزارش پورتال خبری کاشان ، این مجموعه با بیش از 10 میلیارد ریال اعتبار و همکاری حاج احمد امامی نیکوکار کاشانی در مدت 18 ماه ساخته می شود .
خوابگاه این مجموعه 25 اتاق ، تالار اجتماعات ، کتابخانه و مرکز رایانه خواهد داشت .
مدیر امور دانشجویی دانشگاه کاشان به مناسبت هفته خوابگاههای دانشجویی به خبرنگار ما گفت : ظرفیت خوابگاه‌های دانشگاه کاشان جوابگوی نیاز دانشجویان نیست و این دانشگاه هم اکنون برای اقامت بیش از یک هزار و 500 دانشجو ، خوابگاه نیاز دارد .
حسین گلشن یاد آور شد : خوابگاههای این دانشگاه برای پذیرش 2 هزار دانشجو ظرفیت دارد .
یک هزار و 300 دانشجوی دختر و 700 دانشجوی پسر در 400 اتاق و 9 بلوک خوابگاهی این دانشگاه اسکان دارند .
به گفته وی، به طور میانگین در هر اتاق بین 5 تا 7 دانشجو اقامت دارند که این عده بیش از ظرفیت مجاز هر اتاق است .
گلشن افزود : به منظور تأمین نیاز و رفع مشکلات دانشجویان ، شماری از آنان در خوابگاه‌های خودگران با نظارت دانشگاه اسکان یافته اند .
مدیر دانشجویی دانشگاه کاشان همکاری خیران را در ساخت خوابگاه‌های دانشجویی ضروری دانست و از آنها برای مشارکت در این کار خداپسندانه دعوت کرد
همچنین در مراسمی از 33 استاد و عضو هیئت علمی برتر دانشگاه کاشان تجلیل شد .
آیت الله محمد امامی کاشانی در آیین تجلیل از استادان نمونه دانشگاه کاشان در بزرگداشت یاد و نام استاد شهید مطهری و مقام معلم سخنرانی کرد .

منبع: http://knp.ir/News.asp?id=1292