آغاز همکاری های علمی بنیاد نهج البلاغه و دانشگاه کاشان

۲۳ اردیبهشت ۱۳۸۸ | ۱۰:۵۲ کد : ۱۴۴۲۹ دانشگاه
دانشگاه کاشان و بنیاد بین المللی نهج البلاغه قرارداد همکاری امضا کردند .

رئيس دانشگاه کاشان گفت : اين قرارداد به منظور بهره مندی مطلوب از توانایی ها و همکاري های آموزشي ، پژوهشي و فناوري دو طرف منعقد شد .
سيد جواد ساداتي نژاد افزود : اين تفاهم نامه در 7 ماده تنظیم شد و براي مدت 5 سال اعتبار دارد .
وی افزود : با امضاي اين تفاهم نامه علاوه بر صدور مجوز همکاري علمی برای اعضاي هيئت علمي و پژوهشگران دو طرف ، مقالات علمي حاصل از نتايج طرح هاي پژوهشي نیز با نام مشترک اين دانشگاه و بنياد نهج البلاغه منتشر خواهد شد  .
بنياد نهج البلاغه در سال 1355 و در اوج مبارزات انقلاب اسلامی پا گرفت .
شخصیت های بزرگی چون شهید آیت الله مطهری و شهید ایت الله بهشتی در تاسیس این ینباد نقش به سزایی داشتند .
این بنیاد پس از پيروزي انقلاب اسلامی و در سال 1358 فعاليت هاي خود را شتاب بخشيد که این فعالیت ها تا کنون ادامه دارد .
شهید حجت الاسلام والمسلمین مصطفوی کرمانی ، روان شاد حجت الاسلام موحدی ساوجی ، حجت الاسلام والمسلمین حیدری چیذری و حجت الاسلام حاج شیخ عبدالحسین معزی از اعضای نخستین این بنیاد به شمار می آیند .
حضرت آیت الله خامنه ای  ، علامه محمد تقی جعفری ،  حجت الاسلام زين العابدين قرباني و حجت الاسلام حاج شيخ محمد يزدي نیز از اعضای نخستین هیئت علمی این بنیاد بودند .
حضرت آیت الله سيد جمال الدین دین پرور  از موسسان بنیاد نهج البلاغه ، هم اکنون سرپرستی این بنیاد را برعهده دارد .
تهيه متن هاي ساده از نهج البلاغه براي قشرهای مختلف جامعه - آموزش مكاتباتي نهج البلاغه - ترجمه نهج البلاغه به زبان هاي زنده جهان - ترجمه فارسي و بي عيب و نقص نهج البلاغه -  جمع آوري همه كتابها و رساله هاي نگاشته شده درباره نهج البلاغه – تدوین تفسير موضوعي درباره علوم و معارف نهج البلاغه -  استخراج عناوين علوم و معارف والاي علوي از نهج البلاغه -   تحقيقات درباره موضوعات مستخرج از نهج البلاغه  - چاپ نهج البلاغه مصحح - تصحيح و چاپ نسخه هاي دست نويس از شرح هاي گوناگون نهج البلاغه -  ارتباط با مراكز علمي و دانشگاهي داخلي و خارجي از جمله فعالیت های این بنیاد است .
پژوهشكده ، مدرسه مكاتباتي و مركز آموزش تخصصي نهج البلاغه از واحدهای این بنیاد به شمار می روند .
نهج البلاغه امروز به عنوان یک رشته مستقل کارشناسی ارشد محسوب می شود که دانشگاههای کشور می توانند برای این رشته دانشجو پذیرش کنند .

منبع: http://knp.ir/News.asp?id=1291