دومین کارگاه سیاسی فعالان فرهنگی ـ سیاسی دانشگاه کاشان برگزار شد

۰۲ آذر ۱۳۸۸ | ۱۳:۱۵ کد : ۱۴۴۸۱ نهاد
مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه کاشان گفت: دومین کارگاه سیاسی فعالان فرهنگی سیاسی دانشگاه کاشان در دو نوبت صبح و عصر در سالن کنفرانس دانشکده علوم دانشگاه کاشان برگزار گردید.

حجت‌الاسلام خادمیان افزود: در جلسة صبح کارگاه که تحت عنوان مهارت‌های تشکیلاتی برگزار شد، استاد مسگریان مدیر منابع انسانی وزارت کشور در موضوع مهارت‌های تشکیلاتی برنامه‌ریزی و راه‌های افزایش توان مدیریت تشکیلات و جذب مخاطب برای دانشجویان سخنرانی کرد و سپس به سؤالات ایشان نیز پاسخ داد.

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه کاشان کارگاه جمهوریت و اسلامیت را موضوع جلسه عصر این کارگاه عنوان و تصریح کرد: در این جلسه حجت‌الاسلام و المسلمین شاکریان عضو هیأت علمی پژوهشگاه فرهنگ و ادب، به تبیین شبهه‌های وارده پیرامون ولایت فقیه، پیامدهای عدم الزام به آن و رابطه جمهوریت و اسلامیت پرداخت و سپس به سؤالات دانشجویان در این رابطه پاسخ داد.

منبع: http://kashanu.ac.ir/modules.php?name=News&file=article&sid=988