دیدار با خانواده شهیدِ سید در شب عید سادات

۱۹ آذر ۱۳۸۸ | ۲۱:۵۶ کد : ۱۴۴۸۷ دانشگاه
دیدار گرم و صمیمی رئیس دانشگاه کاشان با خانواده شهید سیدحسین قریشی نوش‌آبادی در منزل ایشان.

همزمان با شب عید سعید غدیر خم دکتر سیدجواد ساداتی‌نژاد رئیس دانشگاه کاشان به همراه محمدرمضانی مدیر دفتر ریاست و روابط عمومی و حجت‌الاسلام احمد شیخ‌زاده مسئول امور ایثارگران دانشگاه با حضور در منزل شهید سیدحسین قریشی نوش‌آبادی با خانواده این شهید بزرگوار دیدار کردند. در این دیدار گرم و صمیمی مادر و برادران شهید به ذکر خاطراتی از آن شهید والامقام و قرائت وصیت‌نامه شهید پرداختند. شهید سیدحسین قریشی فرزند سیدرضا از شهدای بسیجی است که در تاریخ 1/1/1343 در نوش‌آباد زاده شد و پس از اینکه در عملیات رمضان به اسارت دشمن درآمد در تاریخ 16/1/1361 در اردوگاه موصل بر اثر شدت شکنجه به شهادت رسید و در نهایت غربت در همان سرزمین به خاک سپرده شد.