دومین جشنواره علمی، فرهنگی دانشگاه کاشان برگزار می‌شود

۱۹ آذر ۱۳۸۸ | ۲۲:۱۱ کد : ۱۴۴۸۹ دانشگاه
دکتر مجید منعم‌زاده از برگزاری دومین جشنواره علمی فرهنگی دانشگاه کاشان خبر داد.

معاون پژوهشی دانشگاه کاشان با همکاری انجمن‌های علمی دومین جشنواره علمی فرهنگی دانشگاه کاشان را از 23 آذر به مدت یک هفته برگزار می‌کند. دکتر مجید منعم‌زاده گفت: علاقمندان به شرکت در این جشنواره در تمامی رشته‌های علوم انسانی، فنی مهندسی، معماری و هنر و علوم پایه در تمام مقاطع تحصیلی می‌توانند اثرات خود را شامل مقالات علمی و پژوهشی، ابداعات و اختراعات، پایان‌نامه‌ها، تمرین و پژوهش، ساخت دستگاه‌ها، ارائه مجلات علمی پژوهشی، چاپ کتاب و ترجمه، هنر و معماری و ادبی و مذهبی تا پایان وقت اداری روز شنبه 21/9/88 به آدرس honarmand@kashanu.ac.ir ارسال نمایند. وی تصریح کرد: دانشجویان باید خلاصه اثر مورد نظر خود را همراه با مشخصات کامل دانشجویی در قالب word2003 حداکثر 150 کلمه به فارسی یا انگلیسی تا تاریخ مورد نظر به آدرس الکترونیکی بالا ارسال کنند. معاون پژوهشی دانشگاه کاشان افزود: آثاری که به صورت پوستر ارائه می‌گردد در اندازه cm90×cm60 به صورت عمودی در نمایشگاه در پانل‌های مشخص شده نصب خواهد شد. وی با بیان اینکه به برگزیدگان جشنواره جوایز ارزشمندی اهداء می‌شود از دانشجویان خواست جهت اطلاع بیشتر به سایت www.kashanu.ac.ir مراجعه و یا با شماره تلفن 09376204734 تماس حاصل نمایند.