دانشگاه کاشان بورس تحصیلی شهیده حجاب به دانشجویان محجبه اروپایی اهدا می‌کند

۱۹ آذر ۱۳۸۸ | ۲۲:۲۲ کد : ۱۴۴۹۱ دانشگاه
رییس دانشگاه کاشان از اهدا نخستین بورس تحصیلی بین المللی شهیده حجاب «مروه شربینی» به دانشجویان محجبه اروپایی از سوی این دانشگاه خبر داد.

دکتر سید جواد ساداتی نژاد گفت: با توجه به اینکه در بسیاری از کشورهای اروپایی دختران محجبه به دلیل حجاب منع تحصیل شده‌اند دانشگاه کاشان با ادامه تحصیل این دانشجویان در این دانشگاه موافقت کرده است. وی با اشاره به اینکه این دانشجویان می‌تواتند تنها در رشته حقوق این دانشگاه ادامه تحصیل دهند اظهار داشت: با پیگیری‌هایی که با وزارت علوم تحقیقات و فناوری انجام می شود در صدد ادامه تحصیل این دانشجویان در دیگر رشته‌های تحصیلی هستیم. رئیس دانشگاه کاشان دلیل موافقت این دانشگاه با ادامه تحصیل دانشجویان محجبه اروپایی را جایگاه مذهبی دارالمومنین کاشان دانست و افزود: هزینه تحصیلی این دانشجویان از طرف دانشگاه کاشان تامین خواهد شد. ساداتی نژاد، هدف از اعطاء این بورس تحصیلی را حفظ و زنده نگه داشتن شعائر اسلامی و پاسداشت حجاب ذکر کرد. مشاور رئیس دانشگاه در امور بانوان و معاون فرهنگی دانشکده معماری و هنر دانشگاه کاشان هم در این نشست گفت: حفظ حجاب موجب استحکام پایه های خانواده و جامعه است. مریم هاشمی افزود: در دنیای غرب که ادعای آزادی دارند و پایبندی به حقوق بشر را مبنای قانون خود قرار می‌دهند یک زن مسلمان را به جرم پایبندی به حجاب اسلامی شهید می‌کنند. وی با اشاره به اینکه، مفهوم آزادی در غرب مفهوم سیاسی است و تناقض و بحران در فرهنگ غرب به چشم می‌خورد اظهار داشت: اقدام دانشگاه کاشان برای اعطاء بورس تحصیلی به دانشجویان محجبه اروپایی با هدف توسعه و حفظ حجاب در کشور ایران است.