مراسم بزرگداشت سالروز فتح خرمشهر از سوی دانشجویان دانشگاه کاشان برگزار شد(۵-۳-۸۹)

۰۸ خرداد ۱۳۸۹ | ۱۰:۲۶ کد : ۱۴۵۴۶ دانشگاه
همزمان با سالروز حماسه غرورآفرین آزادی خرمشهر دانشجویان کانون علمی ـ فرهنگی ایثار تحت نظر و حمایت مدیریت امور دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشگاه کاشان در همایشی یاد و خاطره دلاور مردی حماسه‌آفرینان هشت سال دفاع مقدس به ویژه فتح خرمشهر را گرامی داشتند.

در اين مراسم سعيد صادقي عكاس و فيلمبردار دفاع مقدس با بيان خاطراتي از دوران همدلي و ايثار به تبيين ويژگي‌هاي دفاع مقدس هشت ساله ايران و رشادت‌ها و جان‌نثاري‌ها و عمق اعتقاد و ايمان رزمندگان اسلام پرداخت.

دانشگاه كاشان

نقش هنر به ويژه هنر عكاسي و فيلمبرداري در ثبت وقايع دوران دفاع مقدس نيز عنوان بخش ديگر سخنراني ايشان بود.

وي كه دارنده نشان شجاعت و نشان درجه يك هنري از شوراي عالي انقلاب فرهنگي است علاوه بر سخنراني به پرسش‌هاي دانشجويان نيز پاسخ گفت.

سخنراني دكتر مهدي شباني مدير امور دانشجويان شاهد و ايثارگر، تئاتر و موسيقي دفاع مقدس از ديگر برنامه‌هاي اين همايش بود.

دانشگاه كاشان

همچنين در حاشيه اين همايش نمايشگاه عكس دفاع مقدس شامل 32 اثر از سعيد صادقي در معرض ديد دانشجويان قرار گرفت.

شايان ذكر است سعيد صادقي تاكنون بارها موفق به كسب رتبه‌هاي برتر در جشنواره‌هاي مختلف عكاسي به ويژه جشنواره فجر شده و مجموعه‌هاي دفاع عاشقانه و زندگي دوباره، انا فتحنا در سه جلد، بهار حلبچه در دو جلد، مجموعه‌ عكس‌هاي روايت فتح، شكوفه‌هاي شكسته و فرهنگ جبهه را به چاپ رساند و عكس‌هايي نيز از او در مجموعه هفت جلدس ستاد تبليغات جنگ و مجموعه كتاب انتشارات جنگ و مطبوعات سپاه منتشر شده است.