دانشگاهیان دانشگاه کاشان در دفاع از حجاب و عفاف راهپیمایی کردند(۱۱-۳-۸۹)

۱۱ خرداد ۱۳۸۹ | ۰۹:۳۷ کد : ۱۴۵۵۳ دانشگاه
دانشگاهیان دانشگاه کاشان روز دوشنبه ۱۰/۳/۸۹ در دفاع از حجاب و عفاف در این دانشگاه راهپیمایی کردند.

در این راهپیمایی دانشجویان دانشگاه کاشان به همراه رئیس دانشگاه، معاونان و کارکنان  با طی کردن مسیر درب ورودی تا گلزار شهدای گمنام دانشگاه با سر دادن شعارهای «حفظ حجاب و عفت کمال هر انسان است، حفظ حجاب و عفت از آیات قرآن است» و «حسین حسین شعار ماست، حجاب افتخار ماست» خواستار رعایت حجاب و عاف کامل در جامعه شدند.

در این راهپیمایی که به صورت خود جوش برگزار شد دانشگاهیان با در دست داشتن پلاکارد و دست نوشته‌هایی با عنوان «شبیخون فرهنگی خنثی باید گردد فساد و بدحجابی اصلاح باید گردد» و «ابتذال فرهنگی نابود باید گردد، حجاب و پوشش زن ضرورت دین ماست»، «حجاب ما نشانه دین ماست حاصل انقلاب خونین ماست» حفظ حجاب و رعایت شئونات اسلامی از سوی خواهران را خواستار شدند.

دانشگاهیان دانشگاه کاشان در پایان با قرائت بیانیه ضرورت قانونمند شدن حجاب شرعی در اماکن عمومی و برخورد قاطع با بد حجابی و هنجارشکنان را اعلام داشتند.

سخنرانی حجت‌الاسلام یاوری در زمینه ضرورت رعایت حجاب از دیدگاه آیات و روایات اسلامی و به تکامل رسیدن زنان در سایه عفاف و حجاب، بخش پایانی این مراسم بود.