نشست هم اندیشی اساتید دانشگاه کاشان با موضوع «رسالت اساتید در آیینه برخورد تمدن ها» برگزارشد(۲۱-۱۰-۸۹)

۲۱ دی ۱۳۸۹ | ۱۲:۳۶ کد : ۱۴۶۱۴ دانشگاه
نشست هم اندیشی اساتید دانشگاه کاشان عصر روز دوشنبه مورخ ۲۰/۱۰/۸۹ ، با موضوع «رسالت اساتید در آیینه برخورد تمدن ها» با سخنرانی حجت الاسلام احمد حسین شریفی ، دبیر علمی همایش بین‌المللی اخلاق اسلامی در دانشگاه‌‌ها برگزار شد.

در اين نشست كه با استقبال 50 نفر از اساتيد دانشگاه برگزار شد ، حجت الاسلام احمد حسين شريفي محقق و مدرس حوزه و دانشگاه به تبيين نظريه ساموئل هانتينگتون پيرامون برخورد تمدن ها پرداخت.
حجت الاسلام شريفي ضمن اشاره به ايده برخورد تمدن ها ، تصريح كرد: تمدن ها مثل انسان ها حيات و ممات دارند و اين امر از مباني تئوري برخورد تمدن هاست و چرا كه روح تمدن بعد از افول و غروب به جاي ديگري منتقل مي شود ، همانگونه كه روح انسان بعد از مرگ ، حياتي دوباره مي يابد. وي با استناد به تحقيق هاي انجام شده و قراين موجود ، تمدن غرب را تمدني رو به افول دانست و افزود: تنها راه رهايي اين تمدن از انحطاط ، مطرح شدن تئوري برخورد تمدن ها در جامعه غرب است كه اين امر به لحاظ بعد مساحت و خيزش جمعيتي تمدن اسلامي ، فقط از طريق همين تمدن ميسر مي شود.
نگارنده كتاب «جنگ نرم» كه با منظری متفاوت سعی در آسیب شناسی نظام اجتماعی جامعه ایرانی داشت ، تنها راه نابود كردن تمدن اسلامي با مركزيت ايران را از طريق جنگ نرم دانست چرا كه جنگ سخت به صورت همه جانبه نشدني است ضمن اينكه جنگ سخت موضعي و مقطعي است.
تبادل نظر و پرسش و پاسخ ، بخش پاياني اين نشست بود.