دیدگاه حجت الاسلام و المسلمین عباس خادمیان در قبال سیاست هسته ای ایران (۲۸-۱۰-۸۹)

۲۸ دی ۱۳۸۹ | ۱۷:۲۱ کد : ۱۴۶۱۵ نهاد
مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه کاشان : خداوند در آیه ی ۲۱۷ سوره ی مبارکه ی بقره می فرماید: "و لایزالون یُقاتلونکم حتی یُرَّدوکُم عَنْ دینِکُم إن استطاعُوا". معنای آیه این است که دشمنان شما همواره با شما در جنگ هستند.

واژه لایزالون، دلالت بر استمرار دارد و گویای این است که دشمنان همیشه با شما در جنگند منتهی بسته به شرایط مکانی و زمانی نوع این جنگ ممکن است متفاوت باشد. گاهی جنگ، جنگ نظامی است. گاهی علمی و تکنولوژیکی است گاهی اقتصادی است و گاهی نیز فرهنگی.

حجت الاسلام عباس خادمیان : سیاست هسته ای ایران همواره سیاستی مبتنی بر رویکرد حق گرایانه، شفافگرایانه و صلح آمیز است وی ،پیشرفت هسته ای ایران در زمینه های متعدد را نشانه ای از پایان هژمونی و انحصار علمی آمریکا و دوستانش قلمداد نمود.
ایشان در این مصاحبه تصریح کرد ، امروز که جهان انحصارگر غرب که از تنازع ایدئولوژی ها و برخورد تمدنها گفتگو می کند ناچار به دنبال بازشناسی مفهوم اخلاق و دین در عرصه های مختلف زندگی است در مقابل آموزه های دینی و ارزشی ایران اسلامی مبتنی بر مبانی توحیدی و انسانشناسانه واقعی است ،یعنی حرکت به سمت همان دولت اخلاقی، ‏‏کامل ترین معنای دولت، ‏‏دربردارنده همه مراتب عالی بشری است. در این دولت، ‏‏انسان به اوج تکامل تاریخی صعود می‏کند. مسلما ‏‏در چنین معنایی از دولت همه دستاوردهای علمی و هسته ای جز فلاح و سعادت علمی جامعه و بشر یت را به دنبال دارد.البته که دشمنان تعالی انسانی به اشکال مختلف با این اندیشه (دولت اخلاق و دین) به منازعه و مخالفت برخورد کند که یکی از این دشمنیها در راستای مسئله هسته ای ایران اسلامی است.
وی در ادامه افزود : تولید 2 دارو به منظور درمان سرطان های بدخیم توسط محققان کشور و خودکفایی ایران در زمینه تامین 5 نوع مختلف از ترکیبات دوتره مورد نیاز مراکز علمی و تحقیقاتی کشور را در راستای ترسیم نقشه راه پیشرفت و سعادت که ازسوی مقام معظم رهبری تدوین گردیده ،برشمرد و در ادامه خاطر نشان کرد : قطار پیشرفت و سعادت ایران اسلامی شتابان دارد مرزهای علمی را پشت سر
می گذراند و هر روزه جهان منتظر حماسه ای دیگر در حوزه های گوناگون علمی و...از سوی مردمان ایران زمین است . در عصر فروپاشی انحصار طلبی غرب ، جهان از ایران بیشتر و بیشتر خواهد شنید

منبع: سید مهدی غفوری ارمکی