گرامیداشت سالروز ورود تاریخی حضرت امام خمینی(ره) در دانشگاه کاشان(۱۷-۱۱-۸۹)

۱۸ بهمن ۱۳۸۹ | ۰۹:۰۸ کد : ۱۴۶۱۹ دانشگاه
همزمان با سالروز ورود تاریخی بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران به میهن اسلامی دانشگاهیان دانشگاه کاشان با حضور در گلزار شهدای گمنام یاد و خاطره این روز بزرگ را گرامی داشتند.

دانشگاه كاشان

اساتید، کارمندان و دانشجویان دانشگاه کاشان پس از اقامه نماز ظهر و عصر در مسجد دانشگاه با سردادن شعارهای انقلابی مسیر مسجد تا گلزار شهدای دانشگاه را پیمودند.

در این مراسم که با عطر افشانی و غبارروبی گلزار شهدای گمنام همراه بود، حجت الاسلام رضا خانجانی رمز پیروزی انقلاب را توکل امام راحل به خدا در امتداد خدامحوری انبیاء الهی دانست.

دانشگاه كاشان

وی گفت: کشور ما رسالت بزرگی را در راه حفظ  انقلاب و عرضه آن بر عهده دارد و در این میان رسالت دانشگاهها خطیرتر از دیگر نهادهاست.

مبلغ دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری پیروی از منویات مقام عظمای ولایت را رمز استمرار و موفقیت روافزون انقلاب اسلامی ایران دانست.

این برنامه که از سوی بسیج کارکنان دانشگاه برپا شده بود با مدیحه سرایی و اهدای جوایز مسابقه دهه فجر پایان یافت.