بازدید معاون نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه کاشان از نمایشگاه کتاب دانشکده علوم انسانی دانشگاه(۲۰-۱۱-۸۹)

۲۰ بهمن ۱۳۸۹ | ۱۶:۲۵ کد : ۱۴۶۲۲ نهاد
استاد دانشگاه  و معاون نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه کاشان : مهمترین مولفه ای که باید در حوزه های مقابله با جنگ نرم تجهیز و تقویت گردد حوزه اندیشه و علوم انسانی است .  حجت الاسلام محمد جعفر حسام محمدی از نمایشگاه کتاب که در دانشکده علوم انسانی دانشگاه کاشان برگزار گردیده ،بازدید کرد.

دانشكده علوم انساني ، دانشگاه كاشان شاهد برپايي نمايشگاه كتاب مي باشد . اين نمايشگاه كه به همت انتشارات قانون مدار برگزار مي گردد در حوزه هاي متعدد علوم انساني (حقوق - جامعه شناسي - زبان انگليسي - علوم ديني -و....) و با همت بيش از ده ناشر به عرضه آثار خود مي پردازد كهنه چي مسئول نمايشگاه ساعت عرضه محصولات را از ساعات  8  تا 20 هر روز به غير از پنجشنبه و جمعه ها اعلام كرد و افزود :اين نمايشگاه از تاريخ 1389/11/4لغايت1389/12/5بر پا مي باشد . حجت الاسلام محمد جعفر حسام محمدي استاد دانشگاه كاشان و  معاون نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه كاشان در جريان بازديد از محل نمايشگاه با تقدير فراون مبني بر ارائه آثار شهيد مطهري در اين مكان آن را نياز جامعه امروز بشري دانستنند و در ادامه تصريح كرد فرايند مدرنيزاسيون همواره در پي ايجاد شبهات و آسيب ها در حوزه اخلاق و معنويت است و آثار علامه بزرگوار شهيد مرتضي مطهري ميتواند به مطالبات فكري ، اعتقادي و معنوي و علمي جوان و جامعه امروز پاسخي شفاف ارائه دهند . ايشان ضمن قدرداني از مسولين دانشكده علو انساني ، كه امكان برپايي نمايشگاه را فراهم نموده بودند در ادامه خاطر نشان كرد، مهترين مولفه اي  كه بايد در حوزه هاي مقابله با جنگ نرم : ترميم ،تجهيز و تقويت گردد ، حوزه هاي انديشه و علوم انساني است .