بهره برداری از چهار پروژه عمرانی - تجهیزاتی در دانشگاه کاشان(۲۷-۱۱-۸۹)

۲۷ بهمن ۱۳۸۹ | ۱۸:۰۴ کد : ۱۴۶۲۸ دانشگاه
چهار پروژه عمرانی- تجهیزاتی در آیینی با حضور معاون اداری، مالی و توسعه منابع وزارت علوم، تحقیقات و فناوری کشور در دانشگاه کاشان به بهره‌برداری رسید

رييس دانشگاه کاشان اظهارداشت: خانه رفاهي خواهران و مسجد « نور »  دانشكده معماري و هنر اين دانشگاه از جمله اين طرح‌ها است.

دانشگاه کاشان

سيد جواد ساداتي‌نژاد، افزود: براي اجراي اين طرح‌ها، بيش از سه ميليارد و 300 ميليون ريال از محل درآمدهاي اختصاصي دانشگاه هزينه شده است.

دانشگاه کاشان

وي، افتتاح فاز دوم مسجد مركزي و خريد تجهيزات سالن ورزشي "مهر" اين دانشگاه را از ديگر طرح ها نام برد و اظهار داشت: اين طرح‌ها نيز با اعتباري بالغ بر چهار ميليارد ريال به بهره‌برداري رسيده است.

دانشگاه کاشان

رييس دانشگاه كاشان، از افتتاح نخستين نيروگاه يك مگاواتي توليد همزمان برق، حرارت و برودت كشور نيز در اين دانشگاه خبر داد و افزود: اين طرح با هزینه‌ای بالغ بر 10 ميليارد ريال اعتبار در آينده نزديك به بهره‌برداري مي‌رسد.