بیانات مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه کاشان(۲۷-۱۱-۸۹)

۲۷ بهمن ۱۳۸۹ | ۱۹:۰۹ کد : ۱۴۶۳۰ نهاد
ترس دشمن از پیشرفت متعالی نظام ، سبب ترور شهیدانی همچون دکتر علیمحمدی، شهریاری و صانع ‍ ژاله است. چهارشنبه مورخ ۲۷/۱۱/۱۳۸۹ حجت الاسلام عباس خادمیان مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه کاشان بعد ازپایان نماز ظهر و عصر در بر پایی مراسم تجمع که در گلزار شهدای گمنام دانشگاه کاشان برگزارشد ، ترس دشمن از پیشرفت متعالی نظام ، سبب ترور شهیدانی همچون دکتر علیمحمدی، شهریاری و صانع ‍ ژاله در چند سال اخیر دانست و در ادامه تصریح کرد

در باب حفظ و اقتدار نظام بر همه ما انجام سجده شكر لازم است زيرا همواره دشمن به هر نحو در صدد انجام اقداماتي جهت تضعيف نظام و اقتدار مشروع مردم مسلمان ايران زمين بوده است .
حجت الاسلام خادميان كه در جمع دانشجويان ، اساتيد و مسئولين و كاركنان دانشگاه سخن مي گفت : پيشرفت و سربلندي روز افزون ايران اسلامي را از موهبت عنايات خاص خداوند متعال و رهبري معنوي امام شهدا و مقام معظم رهبري برشمرد و در در باب عملكرد فتنه گران و منافقين كوردل تصريح كرد ، مردم ولايتمدار ايران اسلامي همواره از بوته آزمايش الهي سربلند بيرون آمده اند ولي خفت براي كساني كه روزي خود را متعلق به مردم پنداشته و امروز در جرگه حاميان معاند با نظام ، اسلام و مردم مي باشند . خادميان در پايان سخنان خود جريان دانشگاهي را در صف اول مقابله با استكبارجهاني و دسيسه هاي آن ارزيابي كرد ودر ادامه به افزايش رويش هاي ارزشي در دانشگاه اشاره و در در پايان افزود ، امروزه فصل نويني در نحوه برخورد با فتنه گران آغاز گرديده و جامعه دانشگاهي كاشان پايان تسامح در برخورد با اعيادي استكبار را اعلام و از دستگاههاي امنيتي و قضايي انتظار برخورد قاطعانه را دارد.
در پايان مراسم قطعنامه اي از سوي دانشجويان در برخورد با فتنه گران صادر گرديد.