۳۰۰دانشجوی دانشگاه کاشان معتکف می شوند.(۲۵-۳-۹۰)

۲۵ خرداد ۱۳۹۰ | ۱۸:۴۱ کد : ۱۴۶۸۹ نهاد
کاشان- مسوول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه کاشان گفت: ۳۰۰ دانشجو برای شرکت در مراسم اعتکاف این دانشگاه ثبت نام کردند.

حجت الاسلام "عباس خادميان"، روز چهارشنبه با اشاره به 150 دانشجويان معتكف سال گذشته اظهار داشت: استقبال دانشجويان امسال نسبت به سال گذشته افزايش داشته است.

وي افزود: امسال علاوه بر دانشجويان اين دانشگاه، دانشجويان دانشگاه هاي آزاد و پيام نور نيز در اين مراسم معنوي ثبت نام كرده اند.

وي، ايام اعتكاف را دوران خودسازي و پرورش روح و تعالي انسان بيان داشت و اظهار داشت: با برنامه ريزي انجام شده سعي مي شود دانشجويان بهترين بهره معنوي را در اين ايام از مراسم اعتكاف ببرند.

به گفته وي، ايام اعتكاف بهترين فرصت براي هم افزايي معرفتي دانشجويان است.

حجت الاسلام  خادميان"، با اشاره به فضاي تبليغاتي دشمنان  كه دانشجويان از دين فاصله گرفته اند اظهار داشت: استقبال هرساله چند برابري دانشجويان براي شركت در اين مراسم معنوي خنثي كننده توطئه و راه مقابله با تهاجم فرهنگي دشمنان و معاندين نظام جمهوري اسلامي است.

وي، سخنراني تلاوت قرآن و دعاي عهد را از جمله برنامه هاي ايام اعتكاف ذكر كرد و گفت: در اين ايام براي دانشجويان گفتگوي آزاد با موضوع غرب و مهدويت برگزار مي شود.

به گفته وي، احكام، مناجات، حلقه هاي معرفت و ساعتي با صحيفه سجاديه از ديگر  برنامه هاي اين ايام برا ي دانشجويان است.

مسوول نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري دانشگاه كاشان خاطر نشان كرد: اعتكاف دانشجويان اين دانشگاه از چهارشنبه شب سيزدهم رجب تا شنبه پانزدهم رجب ادامه دارد.