بیانیه نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه کاشان (۸-۴-۹۰)

۰۸ تیر ۱۳۹۰ | ۱۷:۳۸ کد : ۱۴۶۹۷ نهاد
بیانیه نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه کاشان درباره هتک حرمت رسانه‌ سعودی به شخصیت پیامبر اسلام (ص)

ننگین ترین دوران تاریخ متعلق به ایامی است که شخصیت باکرامت و نورانی پیامبر اعظم (ص) مورد هتاکی واهانت قرار گیرد. گرچه تا به امروز جهان غرب و رسانه هایش بارها و بارها به بهانه آزادی که همان   اباحی گری است وارسته ترین و پاک ترین انسانها را مورد هجمه و اهانت قرار داده است ، اما این بخشودنی نیست که در سرزمین وحی  و زادگاه رسول خدا و از طریق شبکه سعودی (mbc )به ساحت مقدس  پیامبر اسلام حضرت ختمی مرتبت محمد مصطفی (ص) در آستانه عید مبعث اهانت شود. بی شک جهان پر تنازع امروز در بطن هویت اومانیستی خود دچار نوعی سرگشتگی از جنس معنویت و اخلاق گردیده است و از موهبت تعالیم و مبانی اسلام " و ما ارسلناک الا رحمه للعالمین " (انبیا آیه 107) است که این قلوب تشنه را از این مفاهیم والا سیراب نمود.

به راستی از موهبت ظهور پیامبر، رحمت و مهربانی است که جهان پر آشوب و پر تفرقه و خشن عرب در گذشته به ندایی از طریقت رستگاری لبیک گفتند. آری و این محمد است، مصداق و نماد" خلق عظیم " . بدون تردید مبانی و تعالیم اسلام و شخصیت شناسی پیامبر اعظم حضرت محمد (ص) می تواند راهگشای حیات و جاودانگی آنان وسعادت دنیوی و اخرویشان گردد. حال که امروز ایجاد وحدت و انسجام اسلامی در میان جوامع مسلمان یک ضرورت انکار ناپذیر است. تکریم جایگاه والای قطب عالم امکان حضرت ختمی مرتبت محمد مصطفی (ص) در آستانه عید مبعث  بر  مسلمین جهان تکلیفی الهی است  بی شک با استناد به آیات قرآنی  اهانت به شخصیت قدسی و با کرامت پیامبر اسلام که خداوند متعال او را سر پرستی کرده" الم یجدک یتیما فاوی " از خصایص انسانهایی است که به لحاظ سلامت شخصیتی و سلامت روح و روان پایین ترین مرحله را دارا هستند . نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه کاشان ، سخنان" طارق حبیب" را که نمونه ای از یک تحلیل انحرافی وناصحیح است را نشان از  عدم درک و فهم صحیح وی نسبت به مفاهیم و تعالیم  غنی اسلامی دارد را محکوم می نماید و خواستار برخورد جدی دستگاه دیپلماسی کشور با این اقدام موهن می‌باشد.

نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه کاشان