حدود ۱۲۰ استاد دانشگاه های کاشان در طرح "ضیافت اندیشه" ثبت نام کرده اند

۱۲ مرداد ۱۳۹۰ | ۱۹:۵۲ کد : ۱۴۷۰۵ نهاد
 مسوول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه کاشان گفت: حدود یکصد و بیست استاد و عضو هیات علمی دانشگاه های  شهرستان کاشان در طرح "ضیافت اندیشه" ثبت نام کرده اند.

حجت الاسلام "عباس خادمیان"،  با اشاره به برگزاری این طرح در دانشگاه های مراکز استانها، اظهار داشت: قابلیت ها و پتانسیل های کاشان موجب شده تا این طرح در این شهرستان به عنوان تنها شهرستان کشور برگزار شود.
وی، قرائت و تفسیر قرآن، اندیشه های راهبردی سیاسی، اخلاق علمی و حرفه ای  را از جمله موضوعات در نظر گرفته شده در این طرح ذکر کرد و افزود: همچنین،‌ کلاس های فوق برنامه ای نیز مانند اخلاق خانواده، جریان شناسی فکری و عرفان های نوظهور و خلاقیت در خانواده توسط کارشناسان خبره ارایه می شود.
وی تاکیدکرد: برای بهره مندی هرچه بیشتر استادان از این طرح برنامه های مختلف تفریحی و فرهنگی در نظر گرفته شده است.
خادمیان، تصریح کرد: طرح ضیافت اندیشه دانشجویان نیز امسال در دانشگاه علوم پزشکی کاشان برگزار می شود.
وی اظهار داشت: این طرح، از پنجم تا چهاردهم ماه مبارک رمضان در این دانشگاه برگزار می شود.