حجت‌الاسلام خادمیان: ترویج نماز جماعت در دانشگاه‌ها راه مقابله با تهاجم فرهنگی دشمنان است(۱۱-۸-۹۰)

۱۱ آبان ۱۳۹۰ | ۱۶:۳۹ کد : ۱۴۷۵۴ نهاد
مسول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه کاشان گفت: ترویج نماز جماعت در دانشگاه‌ها، راه مقابله با تهاجم فرهنگی دشمنان است.

حجت‌الاسلام عباس خادميان، در جمع دانشجويان دانشگاه كاشان، با اشاره به دسيسه‌هاي گوناگون دشمنان نظام جمهوري اسلامي براي ايجاد تفرقه دربين مردم به خصوص دانشجويان افزود: برپايي نماز جماعت در دانشگاه‌ها، اتحاد، همدلي واعتقاد راسخ دانشجويان به ايمان، دين ومذهب ونظام ولايي را نشان مي‌دهد.

وي، از حضور چشمگير جوانان دانشجو در نماز جماعت دانشگاه كاشان قدرداني كرد و اظهار داشت: مسجد دانشگاه روزانه شاهد حضور چشمگير فرهيختگان ونخبگان دانشگاهی است.

دانشگاه کاشان

وي افزود: مسجد دانشگاه کاشان با حضور خیل عظیم جوانان مومن و متعهد در صفوف نماز به یکی از پرشورترین و پررونق‌ترین نمازهای جماعت در سطح منطقه تبدیل شده است.

وي، برپايي برنامه‌هاي فرهنگي ونصب نمایشگرهای الکترونیک در مسجد دانشگاه را از جمله عوامل رونق نماز در بين دانشجويان ذكر كرد و اظهار داشت: درسطح دانشگاه و خوابگاه هاي دانشجويي هر سه وعده نماز جماعت برگزار مي‌شود.

به گفته وي، پس از درخواست مكرر دانشجويان مقطع كارشناسي ارشد مبني بر برگزاري نماز جماعت صبح در خوابگاه امامي، در اين خوابگاه نماز جماعت نيز برپا شده است.