ترور نخبگان علمی نشانه حماقت استکبار جهانی است(۲۳-۱۰-۹۰)

۲۴ دی ۱۳۹۰ | ۱۶:۵۸ کد : ۱۴۷۸۴ نهاد
مسوول دفتر نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه کاشان گفت: ترور نخبگان علمی نشانه حماقت استکبار جهانی است.

ترور نخبگان علمی نشانه �ماقت استكبار جهانی است

حجت الاسلام "عباس خادمیان"،‌ روز چهارشنبه درگفت وگو با ایرنا اظهارداشت: سالهاست كه استكبار جهانی و مزدورانش، انواع و اقسام توطئه ها را بر علیه ملت ایران روا داشته و از هر ترفندی برای ضربه زدن به نظام اسلامی استفاده كرده اند.

وی افزود: اما گویا از شكست های تحقیرآمیز خود درس عبرت نگرفته و بار دیگر به ترور دانشمندان هسته ای ایران اسلامی روی آورده اند.

وی تاكیدكرد: دشمنان انقلاب بایستی مطمئن باشند اقدامات آنها هر چه ظالمانه تر و ددمنشانه تر باشد، انگیزه و اراده ملت ایران اسلامی را مستحكم تر می كند.

مسوول دفتر نهاد رهبری دانشگاه كاشان، تصریح كرد: همچنین، ترور شخصیت های برجسته كشور ما، نهایت خباثت ذاتی استكبار جهانی را نشان داده و تصدیق ادعای دروغین آزادی طلبی و صلح جهانی از سوی آنهاست.

در اثر انفجار یك بمب مغناطیسی در خیابان "شهید داوود گل نبی" در تهران كه صبح امروز / چهارشنبه / بوقوع پیوست، "مصطفی احمدی روشن" استاد دانشگاه به شهادت رسید.

یكی از مسوولان امنیتی در گفت وگو با ایرنا درباره این انفجار گفت: شیوه شهادت این استاد دانشگاه همچون سایر ترورهای صورت گرفته توسط عوامل صهیونیستی از طریق چسباندن بمب مغناطیسی به وسیله نقلیه بوده است.

به گفته منابع آگاه این بمب مغناطیسی در مقابل درب پژوی نقره ای رنگ در سمت راست آن چسبانده شده بود.

خبرگزاری جمهوری اسلامی (ايرنا) / کد خبر 30760910