دانشگاهیان دانشگاه کاشان آغاز دهه مبارک فجر انقلاب اسلامی را گرامی داشتند(۱۲-۱۱-۹۰)

۱۲ بهمن ۱۳۹۰ | ۱۶:۵۱ کد : ۱۴۷۸۸ دانشگاه
جمعی از دانشگاهیان دانشگاه کاشان با راهپیمایی از سازمان مرکزی به طرف گلزار شهدای گمنام سالروز ورود حضرت امام خمینی (ره) بنیانگذار انقلاب اسلامی به میهن اسلامی و آغاز دهه مبارک فجر را گرامی داشتند.

در اين راهپيمايي دانشگاهيان با سردادن  شعار "22 بهمن‌ماه ، یو‌الله یوم‌الله" ، "اين همه لشكر آمده به امر رهبر آمده"و "ماهمه سرباز توايم گوش به فرمان توايم" به استقبال سي وسومين سالروز بهار آزادي رفتند.

دانشگاه کاشان

دانشگاهيان با حضور در گلزار شهدا و قرائت فاتحه با در دست داشتن تمثال‌هايي از بنيانگذار كبير انقلاب اسلامي و رهبر معظم انقلاب حضرت‌آیت‌الله خامنه‌ای  ضمن تجديد ميثاق با شهدای انقلاب و آرمان‌های رفیع نظام مقدس، این روز تاریخی را گرامی‌داشتند.

مسئول نهاد نمایندگی مقام‌معظم رهبری در این مراسم ضمن خیرمقدم به حاضرین، دفاع از دستواردهای انقلاب اسلامی را وظیفه‌ همگانی دانست و از آحاد دانشگاهیان خواست که در راهپیمایی 22 بهمن همچون همیشه حضور فعال و پرشور داشته باشند.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین خادمیان، انقلاب اسلامی را از نعمت‌های بزرگ الهی دانست و شرط استمرار این انقلاب را حضور بابصیرت و پیروی از ولایت دانست.

در پايان نيز بيانيه اي از سوي دانشگاهيان دانشگاه كاشان قرائت شد.