اقامه نماز جمعه تهران به امامت حضرت آیت‌الله خامنه‌ای(۱۵-۱۱-۹۰)

۱۵ بهمن ۱۳۹۰ | ۰۹:۱۲ کد : ۱۴۷۹۰ اینترنت
تعداد بازدید:۷۵۵
همزمان با ایام الله دهه فجر و در آستانه سی و سومین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، حضرت آیت الله خامنه ای، رهبر انقلاب اسلامی در نماز جمعه پر شکوه تهران، با ارائه تحلیل جامعی از دستاوردهای انقلاب اسلامی، مطالب مهمی در خصوص مسایل داخلی، تهدیدات دشمنان، اوضاع منطقه و جهان و همچنین انتخابات نهمین دوره مجلس بیان کردند.

حضرت آيت الله خامنه ای در مقدمه خطبه اول با گراميداشت دهه مبارك فجر و سالگرد پيروزی انقلاب اسلامی، شكر برای اين نعمت بزرگ الهی را لازم دانستند و افزودند: در اين ايام بايد از ملت ايران نيز تشكر كرد كه در 33 سال گذشته، از خود وفاداری، ايثار، شجاعت، جوانمردی، بصيرت و حضور دائمی در صحنه نشان دادند.

ايشان همچنين با اشاره به حال و هوای متفاوت دهه فجر امسال بدليل انقلاب های پيروز منطقه بويژه در تونس، مصر و ليبی، خاطر نشان كردند: اين تحولات، برای ملت ما مژده بزرگ و حادثه شيرين و مباركی است و ملت ايران با پيروزی اين انقلابها، بطور نسبی از غربت در آمد.
رهبر انقلاب اسلامی در ادامه به خطوط اساسی و دستاوردهای انقلاب اسلامی اشاره كردند و افزودند: انقلاب، رژيم ضد اسلام و ديكتاتور و مستبد را از بين برد و رژيمی اسلامی و مردم سالار بر سركار آورد.
 حضرت آيت الله خامنه ای، از بين رفتن وابستگی و جايگزينی استقلال همه جانبه، از بين رفتن اختناق نفس گير و حاكميت فضای آزادی، رهايی از تحقيرشدگی تاريخی و بدست آوردن عزت ملی، از بين رفتن ضعف نفس و خودكم بينی و حاكم شدن روحيه اعتماد به نفس ملی را از دستاوردهای مهم انقلاب اسلامی برشمردند و تاكيد كردند: يكی ديگر از دستاوردهای انقلاب، تبديل شدن ملت ايران، از ملتی منزوی و بی نقش در مسايل سياسی و كشور، به ملتی آگاه و دارای تحليل سياسی و تاثير گذار در مسايل كشور است.
ايشان با تاكيد بر اينكه اين دستاوردها و خطوط اساسی انقلاب نهادينه شده است، خاطر نشان كردند: امروز شعارهای انقلاب همان شعارهای روزهای اول انقلاب و اين نشان دهنده سلامت انقلاب است.
رهبر انقلاب اسلامی افزودند: شعارهای انقلاب همچون علامت اشاره به سمت اهداف انقلاب هستند و هنگامی كه شعارها تغيير نكرده باشند، اين، به معنای منحرف نشدن مسئولان و مردم از صراط مستقيم انقلاب اسلامی است.
 حضرت آيت الله خامنه ای بعد از برشمردن برخی دستاوردهای مهم انقلاب اسلامی، به بيان  برخی نقاط قوت و همچنين نقاط ضعف پرداختند و تاكيد كردند: ما ضمن تقويت نقاط قوت، نبايد نقاط ضعف را پنهان كنيم بلكه بايد با برطرف كردن ضعف ها، از نهادينه شدن آنها جلوگيری كنيم.
ايشان خاطرنشان كردند: در حركت 33 ساله انقلاب اسلامی، افت و خيز بوده اما حركت به سمت اهداف اصلی، هيچگاه متوقف نشده و همواره ادامه داشته است.
رهبر انقلاب اسلامی، غلبه بر چالش ها را يكی از نقاط قوت بسيار مهم انقلاب اسلامی برشمردند و افزودند: از ابتدای پيروزی انقلاب اسلامی، قدرتهای جهانی همواره تلاش داشتند تا با مانع تراشی های فراوان همچون تحميل جنگ هشت سال ، انجام اقدامات تروريستی، و تحريم ها، حركت ملت ايران را متوقف كنند و انقلاب اسلامی را به زانو در آورند و ملت را پشيمان كنند اما، با وجود همه اين چالش ها، نظام اسلامی راه خود را با قوت ادامه داده و بر آنها غلبه كرده است. حضرت آيت الله خامنه ای گسترش كيفی و كمی خدمات درجه اول به مردم، در سراسر كشور را از ديگر نقاط قوت نظام اسلامی دانستند و با اشاره به پيشرفتهای علمی خاطر نشان كردند: پيشرفتهای علمی و فناوری، يكی ديگر از نقاط قوت بسيار مهم است زيرا علم زمينه ساز اقتدار و پايه پيشرفت همه جانبه كشور است.
ايشان، پيشرفتهای علمی 33 ساله كشور را حيرت آور توصيف كردند و افزودند: اين پيشرفتهای علمی در عرصه های مختلف بوده اما برخی از آنها همچون فناوری هسته ای بيشتر معروف شده است.
رهبر انقلاب اسلامی با اشاره به پيشرفت های علمی شگفت آور در بخش های هوا- فضا، پزشكی، راديو داروها، زيست فناوری، نانو فناوری، سلول های بنيادی و شبيه سازی،  داروهای ضد سرطان، ساخت ابر رايانه ها، و انرژی های نو، تاكيد كردند: معتبرترين مراكز علمی دنيا، اين پيشرفتها را تاييد كرده اند و بر اساس گزارش سال 2011 ميلادی يكی از اين مراكز معتبر علمی، رشد علمی ايران سريعترين رشد علمی در دنيا بوده است.
حضرت آيت الله خامنه ای افزودند: بر اساس همين گزارش، رتبه علمی ايران در منطقه، رتبه اول و در دنيا، هفدهم است.
ايشان خاطر نشان كردند: بر اساس سند چشم انداز ما بايد در سال 1404، به رتبه اول علمی منطقه دست پيدا می كرديم اما اكنون، سالها زودتر از پيش بينيها به اين رتبه رسيده ايم.
رهبر انقلاب اسلامی، پيشرفت های كشور در ايجاد زير ساخت های فنی و مهندسی صنعتی، راهها و ارتباطات، مخابرات و صنعت را از ديگر نقاط قوت نظام اسلامی برشمردند و
خاطر نشان كردند: با وجود اين پيشرفتهای عظيم، اما گزارش های خوب و روشنی از اين پيشرفتها به مردم داده نمی شود كه جای تأسف دارد.
حضرت آيت الله خامنه ای، انتقال ارزشهای انقلاب اسلامی به نسل های دوم و سوم را از ديگر نقاط قوت نظام اسلامی دانستند و افزودند: گواه آشكار اين موضوع، دانشمندان شهيد مصطفی احمدی روشن و رضايی نژاد هستند، كه با اينكه دوران انقلاب و امام و دوران جنگ را درك نكرده بودند اما با درك وظايف انقلابی و اسلامی به درجات عالی علمی نيز رسيدند و با وجود مورد تهديد بودن، به راه خود ادامه دادند.
ايشان با تأكيد بر اينكه شهيدان احمدی روشن و رضايی نژاد نسل سوم انقلاب بودند،
خاطر نشان كردند:‌ حركت عظيم جوانان، بعد از شهادت شهيد احمدی روشن، در اعلام آمادگی برای ادامه مسير علمی اين شهيد، حركتی بسيار مهم و نمونه ديگری از انتقال ارزشها به نسل سوم است.
رهبر انقلاب اسلامی افزودند: البته در كنار اين رويش ها، توبه كار و پشيمان از انقلاب هم داشتيم اما رويش ها بيشتر از ريزش ها بوده است.
ارتقای جهش وار ملت ايران در اثرگذاری در مسايل منطقه و حتی جهان، بنيه قوی و ساخت مستحكم كشور و نظام در مواجهه با دشمنی ها، و ارتقای كمی و كيفی دانشگاهها و
حوزه های علميه، از ديگر نقاط قوتی بودند كه رهبر انقلاب اسلامی به آنها اشاره كردند.
حضرت آيت الله خامنه ای بعد از بيان اين نقاط قوت، تأكيد كردند: همه اين پيشرفت های علمی، اجتماعی و فنی در شرايط تحريم همه جانبه محقق شده كه اين، موضوع مهمی است و اميدها را افزايش می دهد.
 ايشان در ادامه به برخی نقاط ضعف نيز اشاره كردند و افزودند: يكی از اين ضعف ها، گرايش برخی مسئولان به دنيا طلبی، مادی گرايی، ثروت، تجمل، تشريفات و اشرافی گری است كه نتيجه اين گرايش نيز، گسترش اين روحيه در ميان مردم و جامعه است.
 رهبر انقلاب اسلامی با اظهار تاسف از وجود روحيه اسراف و مصرف زدگی در جامعه تأكيد كردند: بايد تلاش شود تا مصرف زدگی و حرص به دنيا كاهش پيدا كند و اين نقيصه از جامعه برطرف شود.
حضرت آيت الله خامنه ای نبود پيشرفت مطلوب و مورد توقع در اخلاق، معنويت و تزكيه نفس بموازات پيشرفتهای علمی و محقق نشدن عدالت اجتماعی مورد نظر اسلام را از ديگر نقط ضعف دانستند كه بايد برای رفع آنها همت و تلاش بيش از پيش شود.
 ايشان وظايف مسئولان و  مردم برای ادامه حركت در مسير اهداف انقلاب اسلامی و رسيدن به آرمانها را نيز يادآور شدند و افزودند : يكی از مهمترين وظايف ، مسئوليت پذيری بخصوص در ميان مسئولان است.
 رهبر انقلاب اسلامی خاطر نشان كردند: مسئولان و خدمتگزاران مردم در دولت، مجلس و قوه قضاييه نبايد تقصيرها را به گردن يكديگر بياندازند زيرا وظايف رهبری، قوا و دستگاهها در قانون اساسی مشخص شده است و هر يك از مسئولان بايد بر اساس وظايف قانونی خود، مسئوليت پذير باشند.
 حضرت آيت الله خامنه ای افزودند: حتی اگر اشكالی متوجه رهبری نيز بود، رهبری بايد متواضعانه آن اشكال را قبول و سعی كند، آن را برطرف نمايد.
 غافل نشدن از مسايل و ارزشهای اصلی بدليل سرگرم شدن به فرعيات، و حفظ اتحاد و همدلی، از ديگر نكاتی بودند كه رهبر انقلاب اسلامی به مسئولان گوشزد كردند.
حضرت آيت الله خامنه ای تاكيد كردند: مسئولان سه قوه و ديگر مسئولان  بايد حتی باوجود برخی اختلاف نظرها، اتحاد و همدلی را ميان خود حفظ كنند و در جهت گيريهای نظام و كشور، همراه يكديگر باشند.
 ايشان خاطر نشان كردند: اتحاد و همدلی ميان مسئولان، ميان مردم ، و ميان مردم و مسئولان، علاج قطعی بسياری از مشكلات كشور است.
حضرت آيت الله خامنه ای هوشياری در مقابل دشمن و فريب نخوردن در مقابل لبخند و وعده های دروغ او را يكی ديگر از كارهای اصلی برشمردند و خاطر نشان كردند: اوايل برخی ها لبخند دشمن را باور می كردند اما بتدريج پشت صحنه اين وعده ها را فهميدند و متوجه شدند كه دشمن چه راحت دروغ می گويد و چگونه بدون واهمه و دغدغه عهد شكنی ميكند و بدون احساس خجالت زيرحرف و قولش می زند.
رهبر انقلاب اسلامی با استناد  به وجود نمونه هاي  متعدد ی كه ماهيت حقيقی لبخندهای فريبنده  و حرفهای دروغ دشمن را اثبات می كند، به سخنان و نامه اخير رييس جمهور امريكا، جواب جمهوری اسلامی به اين نامه وعكس العمل و اقدام بعدی آمريكا اشاره كردند و افزودند: روزی كه لازم شد واين نامه ها در اختيار افكار عمومی ملتها قرار گرفت همه می فهمند وعده ها و حرفهای امريكا چقدر ارزش دارد و آنها چگونه برخلاف حرفهايشان عمل ميكنند.
 ايشان در آخرين فراز از محور اول سخنانشان در باره كارهای ضروری ملت و مسئولان، پرهيز از تنبلی، كسالت و كم كاری را مورد تاكيد قرار دادند و افزودند: بايد در همه زمينه ها از جمله اقتصاد، بطور جهادی كار كرد.
 رهبر انقلاب اسلامی خطبه اول نماز را با تبيين اوضاع منطقه و جهان ادامه دادند.
 حضرت آيت الله خامنه ای با اشاره به سرنگونی 4 طاغوت منطقه از دهه فجر سال گذشته تا كنون افزودند: در رويداد بسيار مهم ديگری مردم مصر و تونس در انتخابات به گروههای اسلامی رای دادند اين مسئله اثبات كرد همه تلاشهای تبليغات سياسی امريكا و صهيونيستها برای ايجاد اسلام هراسی در ملتها و ايجاد وحشت در افكار عمومی مردم از حكومت اسلامی نقش برآب شده و ملتها طرفدار اسلامند.
رهبر انقلاب اسلامی ضعف و انزوای روز افزون رژيم صهيونيستی و افزايش نشاط و اميد فلسطينی ها را از بركات بسيار مهم قيام ملتهای منطقه برشمردند و تاكيد كردند: غده حقيقتاً سرطانی اسرائيل بايد درمنطقه از بين برود و اين مسئله بدون ترديد روی خواهد داد.
 حضرت آيت الله خامنه ای در بحث اوضاع منطقه، مظلوميت مردم بحرين را نيز خاطر نشان كردند وافزودند: دستگاههای رسانه ای مستكبران، با سكوت كامل، اين ملت مظلوم را مورد بايكوت قرار داده است اما اين كارها اثری نخواهد داشت و ملت بحرين هم به توفيق الهی پيروز خواهد شد .
ايشان با اشاره به ادعای حكام جزيره بحرين در باره دخالت جمهوری اسلامی ايران در اوضاع بحرين افزودند: اين حرف كاملا دروغ است چرا كه اگر ما دخالت می كرديم اوضاع بحرين جورديگری می شد .
حضرت آيت الله خامنه ای افزودند: ما هر جا دخالت كنيم صريحا می گوييم همچنانكه به علت ضديت با غده سرطانی رژيم صهيونيستی در دو جنگ پيرزومند 33 روزه و 22 روزه دخالت كرديم و از اين پس نيز هرجا هر ملتی يا گروهی با رژيم صهيونيستی مبارزه و مقابله كند ما به او كمك می كنيم و هيچ ابايی هم از گفتن اين مسئله نداريم.
رهبر انقلاب در تبيين اوضاع جهان به ضعف محسوس اقتصادی-مالی و سياسی امريكا اشاره و خاطرنشان كردند: امريكا در خاورميانه - فلسطين و مسئله عراق شكست خورده و دولت مردمی و ملت عراق نگذاشتند امريكاييها برغم خواست و تلاش فروانشان ، در عراق بمانند.
ايشان افزودند: البته امريكايی ها هنوز در عراق دخالتهای نفتی و امنيتی دارند كه ملت و دولت عراق در آينده حتما برای آن هم فكری خواهند كرد.
رهبر انقلاب اسلامی خودداری اوباما در سخنرانی اخير در كنگره اين كشور از اشاره به تظاهرات 4 ماهه مردم در شهرهای مختلف را يكی ديگر از نشانه های ضعف دولت امريكا برشمردند و افزودند: رئيس جمهور امريكا برای پنهان كردن اين ضعفها حتی اشاره به 4 ماه تظاهرات مخالفت آميز ملت امريكا و سركوب شديد پليس نكرد.
حضرت آيت الله خامنه ای دولتهای اروپايی را نيز از لحاظ اقتصادی - مالی و سياسی دچار ضعف روز افزون دانستند و با اشاره به وابستگی و تبعيت دولتهايی نظير فرانسه ازامريكا تاكيد كردند: اگر روزی ملتهای اروپايی دريابند كه علت اصلی مشكلات آنها، تبعيت دولتهايشان از امريكا و شبكه جهانی صهيونيزم است نهضت اجتماعی عظيمی براه خواهد افتاد كه در پرتو آن دنيای جديدی بوجود خواهد آمد.
رهبر انقلاب در تشريح ابعاد مختلف موقعيت ضعيف غربی ها در سطح بين المللی تحريم جمهوری اسلامی و ملت ايران را از نشانه های اين ضعف چشمگير خواندند وافزودند: آنها می خواهند ملت ايران را بخاطر وفاداری به اسلام مجازات كنند اما واقعيت اين است كه تحريم از 2 جنبه به نفع نظام اسلامی و ملت تمام خواهد شد.
حضرت آيت الله خامنه ای تكيه ملت ايران به استعدادها و ظرفيتهای داخلی را از جمله نتايج تحريم سی ساله ايران برشمردند و خاطر نشان كردند: اگرآنها ما را تحريم نظامی نمی كردند و نيروگاه بوشهر را می ساختند و درهای علم را بر روی ما نمی بستند، امروز اين پيشرفتهای عجيب نظامی و علمی را نداشتيم، در غنی سازی دارای اين موقعيت ممتاز نبوديم و در پزشكی و هوا فضا به اين حد از موقعيت نمی رسيديم، بنابر اين تحريم از زاويه تكيه نظام و ملت به استعداد و ظرفيتهای بی پايان جوانان ايران به نفع ما بود و باعث شد اين چشمه های جوشان هر روز شكوفاتر شوند.
رهبر انقلاب اسلامی در تشريح و اثبات ضرر تحريم ها برای غربی ها افزودند: بگفته غربی ها هدف اصلی تحريم ملت ايران عقب نشينی اين ملت از مواضع هسته ای است و چون اين نظام و اين مردم از دستاوردهای پرافتخار هسته اي  خود عقب نشينی نمی كنند بنابراين اين تحريم در نهايت موجب شكسته شدن هيبت تهديدهای غرب در چشم ملتهای منطقه و جهان می شود و عزت و قدرت ملت ايران را در افكار عمومی جهان بيشتر می كند، بنابراين تحريم از اين جهت هم به نفع ماست.
رهبر انقلاب اسلامی در ادامه سخنانشان جمله مكرر مقامات امريكايی را مبنی بر اينكه همه گزينه ها روی ميز است، مورد اشاره قرار دادند و افزودند: معنای اين جمله تهديد به جنگ است اما همه می دانستند كه اين تهديد به ضرر امريكاست همچنانكه ايجادجنگ ده برابر بيشتر به ضرر امريكا خواهد بود.
ايشان سخن گفتن مقامات امريكايی را به زبان تهديد نشان دهنده عجز واشنگتن از مقابله منطقی و گفتمانی باجمهوری اسلامی دانستند و افزودند: آنها در ميدان مقابله فكر و منطق دچار ضعف هستند و به همين علت از تشبث به زور و توسل به جنگ حرف می زنند و معنای اين روش اين است كه امريكا جز زور هيچ منطقی ندارد و برای غلبه خواستهايش جز جنگ هيچ روشی را نمی شناسند.
حضرت آيت الله خامنه ای توسل امريكا به تهديد و زورگويی را موجب بی اعتباری مقامات اين كشور در چشم ملتها و در افكارعمومی ملت امريكا دانستند وتاكيد كردند: حكومتی كه اعتبارش در چشم ملتش ساقط شود، اميدی به بقايش نيست و هيچ سرنوشتی جز فروپاشی و سقوط نخواهد داشت همينطور كه فروپاشی رژيم شوروی نشان دهنده اين واقعيت است.
حضرت آيت الله خامنه ای در همين زمينه تاكيد كردند: آمريكايی ها بدانند و البته می دانند كه جمهوری اسلامی در مقابل تهديد به جنگ و تهديد به تحريم نفتی، تهديدهايی دارد كه وقتی لازم باشد انشاالله اعمال خواهد شد.
بخش پايانی خطبه اول حضرت آيت الله خامنه ای به انتخابات نهمين دوره مجلس شورای اسلامی اختصاص داشت. ايشان انتخابات را مصونيت بخش كشور خواندند و افزودند: ملت عزيز ايران بدانند و می دانند كه حضور مردمی اصلی ترين عاملی است كه هيبت ايران را به رخ دشمنان می كشد و دشمنان را از تعرض به اين كشور می ترساند.
رهبر انقلاب اسلامی حضور در انتخابات 12 اسفند و راهپيمايی 22 بهمن را از جمله مظاهر حضور مردمی برشمردند و افزودند: هر قدر حضور مردم در پای صندوقهای رای بالاتر باشد اعتبار و ارزش ملت بالاتر می رود و امنيت و مصونيت كشور بيشتر و اينده ايران عزيز تامين و تضمين می شود .
رهبر انقلاب  تشكيل مجلس صالح، قوی و سالم را در آينده كشور و عملكرد دستگاهها از جمله دولت و قوه قضاييه، كاملا موثر خواندند و افزودند: چنين مجلسی را فقط حضور پرشورمردم، شكل خواهد داد.
ايشان تلاش چندين ماهه بوقهای تبليغاتی دشمن را برای نااميد كردن مردم از حضور در انتخابات ياد آور شدند و افزودند: متاسفانه در داخل هم عده ای غافل بدون آنكه بفهمند با دشمن مغرض هم صدا می شوند.
ايشان بزرگ كردن مسائل كوچك و القای بی مبنای وجود بحران در كشور را ازجمله روشهاي  دشمنان برای مايوس كردن ملت از انتخابات مجلس برشمردند و افزودند: در كشوری كه كاملا آرام و امن است و دستگاهها و مردم در حال كار و تلاش هستند بحرانی وجود ندارد اما دشمنان و غافلان مدام از آن حرف می زنند.
حضرت آيت الله خامنه ای رقابت سالم وبدون تهمت و بدگويی رامورد تأكيد قراردادند و افزودند: فضای انتخاباتی بايد سالم باشد و مردم نيز اگر خودشان كانديداهارا می شناسند براساس اين تشخيص عمل كنند و اگر نه، از افراد بصير و متدين كمك بگيرند.
دقت كامل مجريان در اجرای درست انتخابات نكته ديگری بود كه رهبر انقلاب مورد تأكيد قرار دادند.
ايشان يادآور شدند بيش از سی انتخابات در سه دهه گذشته با سلامت در كشور برگزار شده  البته تخلفاتی احياناً بوده و كسانی هم معترض بوده اند كه به اعتراض آنها رسيدگی شده اما هرگز عدم سلامت انتخابات وجود نداشته است و بعد از اين هم بايد اين چنين باشد.
حضرت آيت الله خامنه ای درباره روند احراز صلاحيت هاخاطر نشان كردند: شورای نگهبان از لحاظ قانونی بايد صلاحيت افراد را احراز كند البته هميشه گفته ايم كه سطح صلاحيتها را در حد معقول نگه دارند و آنقدر بالا نبرند كه عده كمی احراز صلاحيت شوند.
ايشان در همين زمينه افزودند: ممكن است كسانی به نتايج نظارت شورای نگهبان معترض باشند و اعتراضشان هم درست باشد اما وقتی يك نهاد مسئول قانونی، تصميمی می گيرد بايد همه تسليم باشند.
حضرت آيت الله خامنه ای افزودند: كسی نبايد تصور كند كه رد صلاحيت شدگان، لزوماً آدمهای بی صلاحيت هستند چرا كه آنها فقط برای نمايندگی مجلس،‌احراز صلاحيت نشده اند اما برای كارهای ديگر شايد دارای صلاحيت باشند ضمن اينكه ممكن است كسانی كه او را رد صلاحيت كرده اند اشتباه كرده باشند.
مراقبت همه مردم، نامزدهای انتخاباتی و مسئولان از امنيت كشور و هوشياری در مقابل توطئه دشمنان آخرين نكته ای بود كه رهبر انقلاب درباره انتخابات مجلس يادآورشدند.
 ايشان تأكيد كردند كسانی كه رأی نمی آورند كاملاً مراقبت كنند كلاهی كه بر سر رای نياوردگان سال 88 رفت بر سر آنها نرود و فريب نخورند.
حضرت آيت الله خامنه ای درپايان خطبه اول نمازافزودند: همه نامزدها، هوادارانشان و مسئولان در مقابل توطئه احتمالی دشمنان برای بر هم زدن امنيت مراقب باشند و هيچ كس با متهم كردن ديگری، آب به آسياب دشمن نريزد.
رهبر انقلاب اسلامی در خطبه دوم نماز كه به زبان عربی بيان شد نخستين سالگرد بهار بيداری انقلاب اسلامی را به امت اسلامی تبريك گفتند و با اشاره به پيروزی جريانهای معتدل اسلامگرا در انتخابات تونس و مصر افزودند: اسلامگرايی با صفاتی چون ضد صهيونيستی بودن، ضديت با ديكتاتوری، استقلال طلبی، آزاديخواهی و پيشرفت طلبی سرانجام مسير مباركی است كه همه ملتهای اسلامی در پرتو اراده قاطع خود، طی خواهند كرد.
ايشان با اشاره به پيروزی انقلاب اسلامی در سه دهه پيش خاطر نشان كردند پس از گذشت 32 سال از انقلاب پر بركت ملت ايران، بيداری اسلامی، با همان سبك و سياق و همان خواسته ها، خاورميانه اسلامی و عربی را در بر گرفته است.
حضرت آيت الله خامنه ای قرن حاضر را قرن اسلام و عصر ملتها خواندند و با اشاره به تأثيرپذيری جوانان و روشنفكران در واشنگتن و پايتخت های اروپايی از قيام ميدان تحرير مصر، تأكيد كردند: اين جريان، در آينده سرنوشت كل بشريت را تحت تأثير قرار خواهد داد.
ايشان با اشاره به مبارزه ملتهای عرب با ديكتاتورهای دست نشانده و به ستوه آمدن اين ملتها از فقر و عقب ماندگی و تحقير، و سرخوردگی ملتهای عرب از سوسياليسم و ليبراليسم و ناسيوناليسم سكولار افزودند: انتخابات تونس و مصر و شعارها و رويكردهای مردم در يمن، بحرين و ساير سرزمينهای عربی، نشان می دهد همه می خواهند "مسلمان معاصر، بدون افراط خشك سرانه و تفريط غربگرايانه باشد و همه معتقدندملتها در پرتو تركيب "معنويت، عدالت و عقلانيت" و با تكيه بر روش مردم سالاری دينی، از پس "تحقير و استبداد و استعمار و فساد و فقر و تبعيض "رهايی می يابند.
حضرت آيت الله خامنه ای، دين ستيزی، سرسپردگی، ديكتاتوری، همراهی و تبعيت از صهيونيستها، فقدان آزادی قانونی و بی اعتنايی به فقر و عقب ماندگی مردم را از جمله خصوصيات حكومتهای دست نشانده خواندند و افزودند: مخالفت و ضديت ملتها با اين خصوصيات، واضح ترين علائم شناخت ماهيت خيزش ملتهای عربی - اسلامی است و آينده اين انقلابها نيز، با همين معيارها سنجيده خواهد شد.
رهبر انقلاب، با اشاره به تلاشهای غرب برای تبديل انقلابهای ملتهای عربی به" ضد انقلاب"، مردم اين كشورها و انقلابيون را به مراقبت مستمر فراخواندند و افزودند: غرب با جمع بندی شكستهای پياپی خود در ايران و عراق و لبنان و فلسطين می داند كه تاكتيك اسلام ستيزی و برخورد خشونت بار علنی شكست خورده است. بنابراين در تلاش است با تاكتيك بَدَل سازی و توليد نمونه های تقلبی، انقلابها را مهار كند.
حضرت آيت الله خامنه ای در تشريح اين تاكتيك جديد غرب خاطر نشان كردند: مستكبران می كوشند، عمليات تروريستی را بجای شهادت طلبی،"تعصب و تحجّر و خشونت" را بجای "اسلام گرايی و جهاد"، قوميت گرايی و قبيله سازی را بجای "اسلام خواهی و امت گرايی" و "غربزدگی و وابستگی" را بجای "پيشرفت و استقلال" در افكار عمومی ملتها تزريق كند. آنها در تلاشند  سازشكاری را به اسم عقلانيت، "فساد و هرج و مرج اخلاقی" را بجای "آزادی" و ديكتاتو

نظر شما :