حجة الاسلام هدایت در جمع دانشجویان معتکف در مسجد دانشگاه کاشان:(۱۵-۳-۹۱)

۱۵ خرداد ۱۳۹۱ | ۱۹:۰۴ کد : ۱۴۸۴۶ نهاد
امیرالمؤمنین (ع) قاسم بهشت و دوزخ بوده و تمامی انسانها در لحظه مرگ ایشان را ملاقات می کنند. اعتکاف تمرین توحید است.

دانشگاه كاشان- استاد حوزه و دانشگاه، اعتكاف را تمرين توجه و عشق توحيدي دانست.

به گزارش بچه هاي مسجد دانشگاه كاشان،  حجة الاسلام هدايت، صبح  روز دوشنبه در جمع دانشجويان معتكف در مسجد دانشگاه كاشان گفت ترك عادتهاي روزمره موجب توجه به يك نقطه مي شود. وي افزود: اعتكاف در خانه‏ي دوست نيز با ترك عادتهايي مانند رفت و آمد، خوردن و نوشيدن، استفاده از عطر و ...، عشق، تعلق و توجه انسان را به يك جهت معطوف مي كند.

�جة الاسلام هدايت در جمع دانشجويان معتكف مسجد دانشگاه كاشان

حجة الاسلام هدايت كه در مقدمه شرح زيارت جامعه كبيره ( كه قرار است در دو روز آينده هم ادامه داشته باشد) سخن مي گفت، تاكيد كرد: همين مسأله در مواجهه تجلي خداوند با حضرت موسي (ع) اتفاق افتاد؛ چرا كه خداوند پس از پرسش از حضرت موسي (ع) مبني بر اينكه آنچه در دستان اوست چيست، به او فرمان داد كه عصايش را بيندازد.

�جة الاسلام هدايت در جمع دانشجويان معتكف مسجد دانشگاه كاشان

وي با اشاره به اينكه انسان براي رسيدن به حقيقت عالم بايستي تعلقات را رها كند، بيان كرد: خداوند حقيقت واحد عالم است كه در ولايت تجلي كرده است.

اين استاد حوزه افزود: اولين چيزي كه خداوند آفريد، نور پيامبر (ص) بود و با تفسير و تفصيل اين تجلي، عالم مجردات، عالم مثال و عالم ماده خلق شد؛ پس تمام عالم وجود، تجلي ولايت است.

�جة الاسلام هدايت در جمع دانشجويان معتكف مسجد دانشگاه كاشان

حجة الاسلام هدايت تاكيد كرد: بر اساس زيارت جامع و زيباي جامعه كبيره، خداوند، امامان معصوم (ع) را نورهايي قرار داد كه در اطراف عرش در گردش بودند تا اينكه به واسطه آنها بر ما منت گذارده شد و ما با هدايت حقيقي و باطني آنها به خداوند راه يافتيم.

وي با اشاره به اينكه امام بر خلاف نبي كه وظيفه هدايتگري در مرحله خبررساني را دارد، بيان كرد: امام، هدايت حقيقي و باطني يعني رساندن به مقصد را بر عهده دارد.

�جة الاسلام هدايت در جمع دانشجويان معتكف مسجد دانشگاه كاشان

وي در پايان تاكيد كرد: اميرالمؤمنين (ع) قاسم بهشت و دوزخ بوده و تمامي انسانها در لحظه مرگ ايشان را ملاقات مي كنند.

وي افزود: باطن حقيقت عالم و خانه خداوند، ولايت بوده و «كعبه يك سنگ نشاني است كه ره گم نشود».

لازم به ذكر است كه حدود 300 نفر در مسجد دانشگاه كاشان معتكف مي باشند.