حجة الاسلام هدایت در جمع معتکفین مسجد دانشگاه کاشان(۱۶-۳-۹۱)

۱۶ خرداد ۱۳۹۱ | ۲۱:۳۵ کد : ۱۴۸۴۹ نهاد
مردم بایستی خود را لایق ولایت امام زمان (عج)کنند. دانشگاه کاشان- استاد حوزه علمیه گفت: برای تحقق مرحله عالی ولایت لازم است مردم خود را لایق ولایت امام زمان (عج) کنند.

به گزارش بچه هاي مسجد، حجت الاسلام هدايت صبح روز سه شنبه در جمع دانشجويان معتكف دانشگاه كاشان در ادامه شرح زيارت جامعه كبيره اظهار داشت: همه ائمه طاهرين، ولايت را در حد محدود ظاهر كردند. اما اين بار بناست ولايت در حد عالي ظهور پيدا كند. وي افزود براي تحقق چنين امري بايستي مردم خود را به چنين درجه اي رسانده و در واقع براي فرج خود تلاش كرده و در مرتبه موجود خود باقي نمانند.

�جة الاسلام هدايت در جمع دانشجويان معتكف مسجد دانشگاه كاشان

اين استاد حوزه علميه تاكيد كرد: ابتداي ولايت از نظر استاد مطهري ولايت بر نفس اماره يا همان انجام واجبات يا ترك محرمات و پس از آن ولايت بر ساير مراتب وجود مانند خيال است.

حجت الاسلام هدايت تصريح كرد: دعا و ارتباط با اهل بيت (ع) اتصال حقيقي با عالم ملكوت ايجاد كرده و موجب هدايت فرد مي شود. وي با اشاره به اينكه تنها كسي كه مي تواند خلقت ما را تغيير داده و مس وجود ما را به طلا تبديل كند ولي خداست. وي افزود:

نزديكي به ولايت بر اساس زيارت جامعه كبيره موجب طيب شدن خلقت و وجود انسان مي شود.

وي با بيان اينكه ائمه اطهار حتي در پي  هدايت بدترين افراد امت هستند تاكيد كرد : بعنوان نمونه ابا عبدالله الحسين (ع) تا لحظه آخر نيز در هدايت قاتل خود كوشيد و هدايت حر نيز نمونه بارز نفوذ ولايت در انسان پذيراي اين ولايت بود. حجت الاسلام ولايت افزود : هيچ عملي در عالم تكوين از بين نمي رود اما قابليت تغيير به عمل نيك را دارد و اتصال باطني با ولي خدا چه در حضور و چه در غيبت چنين بستري را فراهم مي كند.

�جة الاسلام هدايت در جمع دانشجويان معتكف مسجد دانشگاه كاشان

لازم به ذكر است حدود 300 نفر در مسجد دانشگاه كاشان معتكف هستند.