حجة الاسلام خادمیان در جمع نمازگزاران معتکف مسجد دانشگاه کاشان(۱۶-۳-۹۱)

۱۶ خرداد ۱۳۹۱ | ۲۱:۳۷ کد : ۱۴۸۵۰ نهاد
اعتکاف دانشجویی مجلای برکات و عنایات خاصه الهی بر دانشگاه است به گزارش بچه های مسجد دانشگاه کاشان، حجت الاسلام خادمیان مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه کاشان، ظهر امروز در جمع نمازگزاران معتکف در مسجد دانشگاه گفت:

مسلما مساجد دانشگاه از بهترين اماكن دانشگاه محسوب مي‏شود. نماز جماعات دانشجويي هم از برترين نمودهاي تعبد و بندگي دانشجويي است كه اعتكاف دانشجويي در ماه پربركت رجب به اين نمود رنگ و بوي ملكوتي فوق ‏العاده مي‏ بخشد.

�جة الاسلام خادميان در جمع دانشجويان معتكف مسجد دانشگاه كاشان

وي افزود: اعتكاف ضرب بركات زمين و زمان و قلوب پاك و ملكوتي دانشگاهيان بوده كه يك فرصت و سرمايه متبرك براي دانشگاه است. همانطور كه مقام معظم رهبري (ادام الله ظله) به عنوان يك شاخص ديني دانشگاهي از آن نام بردند. لذا ضرورت دارد مسئولين دانشگاه به خوبي به اين سرمايه پرارزش توجه كنند.

از وي‍‍‍‍‍‍‍‍‍ژگيهاي اعتكاف امسال دانشگاه كاشان، حضور اساتيد معظم در جمع معتكفين مي‏باشد.