آیت الله نمازی در جمع معتکفین مسجد دانشگاه کاشان(۱۶-۳-۹۱)

۱۷ خرداد ۱۳۹۱ | ۱۲:۱۵ کد : ۱۴۸۵۱ نهاد
اعتکاف فرصت پرواز روح است. دانشگاه کاشان – نماینده ولی فقیه و امام جمعه کاشان اعتکاف را فرصتی مغتنم برای پرواز روح و جبران کدورتهای مادی دانست.

آيت الله نمازي در جمع دانشجويان معتكف مسجد دانشگاه كاشان

به گزارش روز سه شنبه بچه هاي مسجد دانشگاه كاشان، آية الله عبدالنّبي نمازي در جمع معتكفين دانشگاه كاشان گفت: اعتكاف به معناي روي آوردن و گردش به سمت پروردگار با انگيزه الهي و جدا شدن از همه جلوه هاي مادي است.

وي افزود: انسان تحت تأثير عناصر متضاد و نامطلوبي همچون جهل، تأثير جاذبه هاي مادي و نفس اماره است كه تنها راه مقابله با آنها معرفت است.

آيت الله نمازي در جمع دانشجويان معتكف مسجد دانشگاه كاشان

عضو مجلس خبرگان رهبري تأكيد كرد: انسان در محاصره كدورتها مجال پرواز و رسيدن به پروردگار را نمي يابد و فرصتهايي مانند معتكف شدن در حريم دوست براي تفكر و تأمل، بسيار مغتنم است. آيت الله نمازي با اشاره به اينكه دعاهاي وارده‏ي ماههاي مبارك رجب، شعبان و رمضان، سرشار از معارف عميق است، تصريح كرد: انس با خداوند، جبران كننده همه ظلمتها و كدورتها بوده تمرين نزديكي و قرب پروردگار است.

آيت الله نمازي در جمع دانشجويان معتكف مسجد دانشگاه كاشان

وي افزود جهاد علمي و مبارزه با جهل، كليد گشايش اسرار هستي بوده و خلوت با خداوند، فرصت اين امر ارزشمند را به انسان ارزاني داشته و جمال و جلال الهي را در مقابل همه جاذبه ها به او هديه مي‏ كند.

وي تأكيد كرد: همه جنايات بشر به دليل دوري از معرفت بوده و ناشي از حكومت نااهلان بر انسانهاست.

آيت الله نمازي در جمع دانشجويان معتكف مسجد دانشگاه كاشان

نماينده ولي فقيه و امام جمعه كاشان، ظهر امروز نماز جماعت را در جمع حدود 300 نفر معتكف مسجد دانشگاه كاشان اقامه كرد.