ماه رمضان فرصت مغتنم خودسازی و تامل است(۵-۵-۹۱)

۰۵ مرداد ۱۳۹۱ | ۱۵:۵۶ کد : ۱۴۸۷۰ نهاد
"سید مصطفی حسینی" در آیین شبی با شهدا در دانشگاه کاشان ماه رمضان فرصت مغتنم خودسازی و تامل است دانشگاه کاشان- استاد حوزه و دانشگاه، ماه مبارک رمضان را فرصت مغتنم خودسازی و تامل در خویشتن دانست.

شبي با شهدا طر� ضيافت دانشگاه كاشان

به گزارش روز سه شنبه بچه های مسجد حجت الاسلام و المسلمین "سید مصطفی حسینی" در آیین شبی با شهدا درجمع پرشور دانشجویان طرح ضیافت اندیشه دانشگاه کاشان بر سر گلزار شهدای گمنام این دانشگاه اظهار داشت: یکی از آثار روزه داری،گرسنگی است که در اثر آن نورانیت درون درون افزایش می یابد.

شبي با شهدا طر� ضيافت دانشگاه كاشان

وی افزود: گرسنگی و روزه داری با قطع تعلق از دنیا، فرصت ارزشمندی به انسان می دهد که در سایه آن می توان با دور شدن از زخارف دنیا به خداوند نزدیک تر شد.

این استاد حوزه و دانشگاه تاکید کرد: خوردن و آشامیدن هدف نبوده و تنها وسیله ای برای کسب قوت ونیرو برای بندگی و انجام اعمالی است که سعادت ونورانیت انسانی در گرو آن است.

شبي با شهدا طر� ضيافت دانشگاه كاشان

حجت الاسلام حسینی تصریح کرد: از سیره بزرگانی همچون آیت الله "بهجت" نقل است که در ماه رمضان غذای بسیار اندکی را برای همراهی با اعضای خانواده در سر سفره با طمانینه میل می کردند و هدف از غذا خوردن را گرفتن نیرو برای عبادت و کار می دانستند.

شبي با شهدا طر� ضيافت دانشگاه كاشان

وی همچنین با اشاره به اینکه توسل و ارتباط با ائمه و بخصوص اباعبدالله الحسین(ع) راه میان بری است که می توان با خداوند ارتباط گرفت، گفت: گریه بر سالار شهیدان موجب آمرزش گناهان بوده و انسان را تعالی می دهد.

شبي با شهدا طر� ضيافت دانشگاه كاشان

وی افزود: ائمه در همه حالات بر احوال شیعیان آگاه هستند و آنها را تنها نمی گذارند.

شبي با شهدا طر� ضيافت دانشگاه كاشان

در ابتدای آیین معنوی و پرشور شبی باشهدا، دانشجویان بر سر مزار پنج شهید گمنام دانشگاه کاشان زیارت عاشورا و دعای سلامتی امام زمان(عج) را قرائت کردند.