دیدار تساخیاگین البگ دورج رئیس‌جمهور مغولستان با رهبر معظم انقلاب(۱۱-۶-۹۱)

۱۱ شهریور ۱۳۹۱ | ۱۶:۴۷ کد : ۱۴۸۸۶ اینترنت
حضرت آیت‌الله خامنه‌ای در دیدار آقای تساخیاگین البگ دورج رئیس جمهور مغولستان، به اشتراکات تاریخی و فرهنگی ایران و مغولستان از جمله آثار تاریخی و علمی مربوط به دوران حاکمیت مغولها در ایران اشاره کردند و افزودند:

روابط ايران و مغولستان با چنين پيشينه تاريخی، بايد بيش از پيش گسترش يابد. ايشان ظرفيت ها و تواناييهای جمهوری اسلامی ايران را بسيار بالا خواندند و تأكيد كردند: دو كشور می توانند همكاريهای متنوعی در زمينه های اقتصادی – سياسی – فرهنگی - دانشگاهی و بين المللی داشته باشند. در اين ديدار رئيس جمهور مغولستان، اشتراكات تاريخی و فرهنگی دو كشور را زمينه مساعدی برای گسترش روابط دو كشور دانست و گفت: مغولستان تمايل بسياری برای روابط گسترده با جمهوری اسلامی ايران از جمله امور اقتصادی، زيربنايی، سياسی و مبادله استاد و دانشجو دارد. رئيس جمهور مغولستان تأكيد كرد ما نيز با ديدگاه شما درخصوص منطقه عاری از سلاح هسته ای موافقيم و استفاده از انرژی صلح آميز هسته ای را حق همه كشورها می دانيم.