حجت الاسلام والمسلمین محمدیان : ارائه سرفصل‌های بازنگری شده علوم انسانی در سال آینده(۲-۷-۹۱)

۰۲ مهر ۱۳۹۱ | ۱۶:۰۱ کد : ۱۴۹۲۸ اینترنت
رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های کشور خبر از ارائه سرفصل‌های بازنگری شده علوم انسانی در سال آینده داد.

حجت‌الاسلام والمسلمین محمد محمدیان، رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های کشور در گفت‌وگو با خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری فارس با بیان اینکه گروه‌های زیرمجموعه شورای تحول علوم انسانی برای بررسی سرفصل‌های ارائه شده از سوی وزارت علوم تشکیل شده‌اند، گفت: بخش‌هایی از سرفصل‌های ارائه شده به شورای تحول علوم انسانی تأیید شده و بخش‌هایی نیز نیازمند بررسی مجدد است.

به گفته وی بیشتر سرفصل‌های ارایه شده به شورای تحول علوم انسانی در گروه‌های زیرمجموعه این شورا تأیید شده‌اند و به وزارت علوم ارائه می‌شوند.

رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های کشور زمان ابلاغ و ارائه سرفصل‌های بازنگری شده علوم انسانی به دانشگاه‌های کشور را سال آینده اعلام کرد و گفت: تا مراحل قانونی بازنگری سرفصل‌های علوم انسانی طی شود، به طور طبیعی ارائه این منابع در دانشگاه‌های کشور به سال آینده می‌رسد.