آغاز کلاسهای حوزه علوم دانشگاهیان کاشان(۱۰-۷-۹۱)

۱۰ مهر ۱۳۹۱ | ۱۱:۰۹ کد : ۱۴۹۴۵ اینترنت
حدود ۲۰۰ دین پژوه در حوزه علوم دانشگاهیان کاشان سال تحصیلی جدید را آغاز کردند

حوزه علوم دانشگاهیان کاشان در مهر ماه 88 فعالیت خود دردانشگاه کاشان آغاز کرد ودر حال حاضر نزدیک به 200 دین پژوه اعم از خواهر وبرادر در 5 ترم حوزوی مشغول به تحصیل می باشند.   حجت الاسلام شعبانی  مدیر جدیدحوزه دانشگاهیان کاشان ، با اشاره به اینکه  ثبت نام جدید الورود ها از مورخه 14 شهریور ماه آغاز شده است وهمچنان ادامه دارد، تصریح کرد : شروع کلاسهای این عزیزان ، پس ازپذیرش نهائی و شرکت در کلاسهای توجیهی و مصاحبه ، از ترم بهمن ماه آغاز می شود .

درمراسم افتتاحیه کلاسهای  این حوزه که در مسجد دانشگاه کاشان برگزار شد . حجت الاسلام خادمیان مسئول  نهاد رهبری در دانشگاه کاشان ضمن گرامیداشت سالروز ولادت حضرت رضا(ع) و هفته کرامت ، دوران تحصیل را بهترین فرصت برای بهره گیری هرچه بیشتر ازمعارف اهلبیت (س)  دانست وابراز امیدواری کرد که دین پژوهان دراین دوران طلائی با خودسازی وپرورش روح وتعالی خود بتوانند توشه ای از خرمن پربارولایت اهلبیت عصمت وطهارت (س) بگیرند .

منبع خبر : رسانه فجر